Gå til innhold

Reise på ferie alene?


Karamellis

Anbefalte innlegg

Jeg er lykkelig gift, har barn og er veldig glad i å reise. Nå vurderer jeg å reise på ferie alene. Jeg tenker at det blir utrolig deilig å kunne gå på de museene jeg vil (og så lenge jeg vil), besøke butikker uten at noen maser på meg, spise når jeg er sulten, slappe av - og ha tid til meg selv. (Osv) Jeg vil ikke være borte så lenge, kanskje et par netter. Er dette helt snodig å tenke seg som en mulighet? Noen som har reist på ferie alene som vil gi meg noen tanker om det? (Hører gjerne fra de som absolutt ikke kunne tenke seg å reise alene også, hvorfor ikke?)  

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg synes ikke det er noen snodig tanke, tvert imot.  Jeg har reist mye med familien og hatt fine opplevelser, men jeg skulle gjerne våknet en feriemorgen uten at noen lurer på hva vi skal gjøre i dag ;)

 

Jeg reiser lite med jobben, ellers hadde jeg forsøkt å få til noen ekstra dager i forlengelsen eller i forkant av en jobbtur.  Da er det liksom litt mer akseptabelt.  Dessverre har jeg ikke fått anledning ennå, men jeg håper det skjer før eller senere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, har gjort det et par ganger i forbindelse med jobb. Var to dager alene i New York for noen år tilbake - det var helt fantastisk! (Selv om det ble litt dyrt, ble litt mer shopping enn når jeg reiser med mann og barn.. )

 

Synes likevel det er en terskel for å faktisk bestille en tur selv til bare meg, men tanken på å våkne (av seg selv!) i en spennende by, med hele dagen foran seg.. hm...   

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drømmer om en ferietur alene, så jeg synes ikke dette er merkelig i det hele tatt. Jeg pleide å gå på kino alene, men alt slikt har blitt dyttet vekk til fordel for familie og venner. En dag skal jeg unne meg en langhelg alene i en storby, når vi har tid og råd. Når jeg reiser nå er det slik at jeg må prioritere å se utvidet familie og venner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...