Gå til innhold

Angst


Gjest Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

­Hei!

Jeg lurer på om det er mulig at enkelte får fortere angst, og hvorfor? Da jeg var liten (ca 5-6år) hadde jeg mye angst da jeg forstod at mor og far dø engang, det ble mye problemer rundt dette da de hele tiden måtte fortelle nøyaktig klokkeslett de kom hjem fra jobb og ikke fikk lov til å dra noen steder uten meg (som for eksempel butikken). Da jeg startet på skolen var jeg egentlig veldig sikker på meg selv og tok kontakt med mange, så kom angsten om at mor og far skal dø tilbake i midten av barneskolen og det ble samme regla som sist gang. I løpet av årene på barneskolen og ungdomsskolen ble jeg mobbet noen ganger på grunn av vekten min, og dette førte til en liten angst mot folk, jeg kunne gå veldig lange runder for å unngå disse menneskene som såret meg. Jeg ble konstant opptatt av å tilfredsstille alle andre for å bli likt, og dette sliter jeg med den dag i dag. Jeg føler ikke jeg finner min plass i samfunnet, jeg får vondt magen og brystet hvis jeg må være med en annen person alene for jeg er så redd for om vi har noe å snakke om, og om jeg plutselig kunne sagt noe som vil dumme meg ut. Jeg sliter virkelig med å ha kontakt med andre mennesker, til tross for at jeg gjerne vil..

Nå skal jeg snart flytte og jeg merker at jeg gleder meg til tider over at jeg skal få et nytt liv og har tenkt tanken på om dette er en flukt fra det livet jeg har levd her siden jeg ikke har hatt det super bra her hele tiden. Angsten over å forlate foreldrene og nevøen min derimot kommer ofte og gjør det vanskelig å skulle flytte.. Skal sies at jeg gleder meg til å flytte fra en av foreldrene mine da denne personen var en av de som mobbet meg som liten.. Det blir godt å få avstand her.

Hva kan jeg gjøre for at angsten skal bli borte? Tenker noen ganger på å ta meg råd til psykolog, men føler det er andre som trenger det mer enn meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...