Gå til innhold

Vannskadet iphone 5. What to do?!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Mista iPhonen i do. Klassisk. Har prøvd å tørke den, forsiktig med føhner, så lagt i ris over natta. Så leser jeg på nett at dette bør man ikke gjøre. Vel. Gjort er gjort. Var innom eplehuset og de sa det var lite de kunne gjøre, det var ingen garanti til at telefonen virket igjen om man sendte den inn. De hadde ingen mulighet for å åpne telefonen i butikken. Altså, ingen hjelp å få, bortsett fra at jeg kunne få kjøpe ny telefon til halve prisen. Men... Telefonen er 6 mnd gammel. Hvilke rettigheter har jeg når det gjelder garanti, reklamasjon etc? Jeg forårsake det jo selv, så den er grei... Hva med forsikring? Jeg er på reise, så det skjedde ikke i hjemmet. Kan reiseforsikring dekke dette? Eller innboforaikring?

Hva har andre gjort og til hvilken pris?

Anonymous poster hash: 360f5...203

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvilke rettigheter har jeg når det gjelder garanti, reklamasjon etc? Jeg forårsake det jo selv, så den er grei... Hva med forsikring? Jeg er på reise, så det skjedde ikke i hjemmet. Kan reiseforsikring dekke dette? Eller innboforaikring?

Hva har andre gjort og til hvilken pris?

Anonymous poster hash: 360f5...203

Garanti og reklamasjonsrett gikk nok bokstavelig talt i dass sammen med telefonen.

 

Sønnen min mistet en iPhone4 i do, og vi fikk det dekket av forsikringsselskapet. Så vidt jeg husker var det reiseforsikringa som dekte dette fordi det ikke skjedde hjemme. Som Lillemus sier, det er forsikringsselskapet ditt som kan svare på dette.

 

Ikke for det, regner med at forsikringsselskapene er på allerten nå som det snart er en ny iPhone på trappene. Mye svindel ute og går i den sammenheng. (Jeg sier ikke du er ute etter å lure noen, altså, jeg bare vet det er veldig mange som får "ødelagt" eller frastjålet iPhonene sine rett før det kommer ny, såpass mange at forsikringsselskapene mener det er påfallende...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...