Gå til innhold

Ny behandling


YoplaitDouble

Anbefalte innlegg

Da har legen hjulpet meg med henvisning til "Raskere tilbake" som først ble avslått, men som jeg fikk beskjed om å søke om på nytt. Og det beste med det er at behandlingen hovedsakelig foregår etter arbeidstid.

Så til medisinene igjen da. Fastlegen vil inntil videre behandle meg etter bipolar-doseringen av Seroquel pga hendelsen min med cipralex-oppstart for to år siden. Så nå skal jeg forsøke 300mg (ikke generisk bytte, takk for tipset NHD :) ). I tillegg legger jeg til 150mg Wellbutrin som var etter eget ønske for å hjelpe med motivasjon og tilbakslyst. Jeg blir jo tydeligvis ikke kvitt den lille skyen som har senket seg over meg i løpet av de siste årene.Blir spennende å se om dette gir bedre effekt. Håper bare NA-effekten ikke blir for mye av det gode. Sammen med seroquel og dopamin kan det jo hende det blir bra (?).

Helt random: Jeg slet med migreneanfall før, og har nettopp lest at dette kan relateres til angst/depresjon/bipolar lidelse. Noen som vet mer om dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...