Gå til innhold

Bipolare episoder og mistenksomhet/paranoia?


Nycora

Anbefalte innlegg

Kan det være sånn at paranoia følger episoder hvor man er syk ved BP? Snakker ut fra meg selv. Når jeg er stabil, er jeg heller ikke så mistenksom? Flere som opplever dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg fikk paranoia da jeg hadde manisk psykose. Jeg trodde han jeg er forelska i , hadde plantet et kamera i laptopen min og fulgte med på meg. Og jeg trodde alle taxisjåførene var med på "spillet" som han jeg var forelska i styrte, så jeg klarte ikke ta taxi. Hver gang de var på tlf med noen trodde jeg de var på tlf med han. Og at alt var en test. Til slutt satt jeg i sofaen og skrek da en kamerat kom og fikset en taxi til meg. Da trodde jeg han gjorde det avtalt fra han jeg var forelska i som styrte "spillet" så jeg klarte ta den taxien. Men da trodde jeg en annen bil fulgte etter oss og fulgte med på alt jeg gjorde. Så jeg sendte tekstmeldinger til han jeg var forelska i og oppdaterte han på hvordan jeg gjorde det under spillet. F.eks trodde jeg at jeg ikke skulle tatt med den lille håndveska mi inn på toalettet, men latt den ligge i taxien mens jeg var på do. Så jeg sendte sms "next time I leave the bag!". Da trodde han at jeg skulle la han få kabinkofferten min han nesten ikke leverte tilbake som var full av klær jeg hadde kjøpt til han, så han sa jeg kunne komme tilbake i oktober hvis jeg hadde penger. Han hadde brukt meg for penger i lang tid. Og jeg trodde jeg hadde bestått en test for endelig være hans faste bitch som ga han penger. lol.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, man skal ikke le av syke mennesker, men dette var jo ganske tragikomisk da...:-).

Tror jeg får paranoide forestillinger når jeg blir dypt deprimert. Mister følelsen av å ha hud utenpå kroppen. Tror at folk kan lese tankene mine og ser farlige, mørke personer overalt. Mørke blikk også.

Slik er jeg ikke til vanlig, virker som jeg skifter modus, på en måte. Ser ting som ikke stemmer med virkeligheten.

Bare lurer på om dette er noe som kan følge bipolare lidelser også? Ganske skremmende dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...