Gå til innhold

gravid igjen 3 mnder etter fødsel


Cathrine74

Anbefalte innlegg

Er det noen større risiko for komplikasjoner/spontanabort når det er så kort tid siden forrige graviditet? Ble gravid med prevensjon og vet ikke hvor langt jeg er på vei, skal til lege på torsdag. Var veldig plaget med bekkenløsning under forrige graviditet - jeg vet at det vanskelig kan forutsies hvordan det vil fortone seg denne gangen, men hva er mest vanlig? Forverring, bedring eller stabilt?

Cathrine

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Trine Endsjø, jordmor

Den største påkjenningen med et svangerskap så tett på det forrige, er nok den psykiske. Kroppen din er utrolig tilpasningsdyktig. Når det gjelder bekkenløsning, er du desverre litt mer utsatt for å få dette tilbake, kanskje litt mer utpreget enn forrige gang. Dette er ikke først og framst fordi svangerskapene er så tett, men rett og slett fordi man vet at bekkenløsning gjerne blir litt verre for hver gang. Det positive er selvfølgelig at du nå har muligheten for å forebygge. Du husker sikkert fra forrige gang hva som var spes. vondt og krevende. Prøv tidlig å finne alternativer.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...