Gjest bak Skrevet 25. januar 2002 Skrevet 25. januar 2002 Hei, jeg er en som jobber til daglig med melk og melkeprodukter. Etter behandling av syke dyr, hvor de får antibiotika kan det ofte være fristende for bonden, (selv om det er strengt forbudt) å sende melken til meieriet. Hvilke konsekvenser kan dette få på mennesker som er allergisk mot antibiotika. Kan de i verste fall dø? 0 Siter
dewey Skrevet 25. januar 2002 Skrevet 25. januar 2002 Dessuten er den grensen som er satt fra medisineringen er slutt til man kan selge melken, myekortere enn reglene er i EU. Norsk melk er derfor "forbudt" i EU. Vet ikke hva konsekvensene kan være forøvrig, men jeg vet hvertfall at det er rimelig store sjanser for antibiotikarester... Så for sikerhets skyld burde man kun drikke økologisk melk (som om vi trengte enda flere grunner til å gå over til økologisk!:-)) 0 Siter
Gjest Ragnhild Halvorsen, Lege Spesialist i Im Skrevet 27. januar 2002 Skrevet 27. januar 2002 Kjære bak Antibiotika (penicillinrester) i melk kan i absolutt værste og uheldigste fall føre til alvorlige allergiske reaksjoner hos ekstremt penicillinallergiske personer. Heldigvis er det få som reagerer så kraftig, men de finnes. Kontrollen med melken er meget streng slik at penicillinrester ikke skal forekomme. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.