Gå til innhold

Funksjonshemmede Daniel mister jobben


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Daniel Melbø Nielsen (25) fortviler. Han må slutte hos Pro-Service i Sandnes fordi kommunen mener han er for syk og fordi 35 andre står i kø for å få jobben hans.

– Jeg forstår at han kanskje ikke er den mest effektive og at det er mye han ikke kan gjøre, men det må jo være plass til slike som Daniel også, sier mor Elisabeth Melbø.

http://www.aftenbladet.no/lokalt/Funksjonshemmede-Daniel-mister-jobben-544785b.html

De fine ord fra politikerne om at funksjonshemmede er ønsket i arbeidslivet er bare svada?

Anonymkode: 083ec...9fa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Har ikke den avisen så får ikke lest men det er ikke noe nytt at funksjonshemmede ikke er ønsket i arbeidslivet nei. Og politikerne gir F de sier bare det velgerne vil høre, fine ord og svada og stemmene er sikret, du kan tenke deg en politiker som sa det som det er "funksjonshemmede er ikke ønsket i arbeidslivet, stem på meg", null stemmer, får merkelapp som hitler trump nazi rasist høyreekstrem (frp?), mens sier du fine ord men handler som at funksjonshemmede ikke er ønsket i arbeidslivet og sier fine ord og svada ord blir du hyllet, for en flott politiker. En får bare se det som det er, det er et tøft arbeidsmarket og alle får ikke plass der, det betyr ikke at Daniel må "Komme seg opp om morran" eller "vi må vurdere å starte en utredningsplan med potensielle handlinger for å utbedre situasjonen". Begge deler betyr det samme, vi gir F, stem på oss. eneste forskjell er at en side er litt klarere mens en er mer svada, begge fører til det samme, og det er ingenting velgerne får gjort med dette

Anonymkode: 4defc...737

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg undres om Daniel får den støtten han har krav på som funksjonshemmet arbeidstaker. Om det er en fysisk funksjonshemning som hindrer ham, har han rett til å søke om funksjonsassistent som fullt ut dekkes av NAV. Ut ifra det som står uten abonnement, får vi ikke vite hvilken sykdom eller funksjonshemning han har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...