Gå til innhold
AnonymBruker

Graviditet

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei, 

Jeg er en 26 år gammel kvinne som har et dypt ønske om å bli gravid. I 22-års alderen fikk jeg satt inn en spiral hos gynekolog og i den forbindelse ble det tatt en ultralyd av ovariene mine. I den forbindelse ble det funnt flere cyster på begge ovariene og gynekologen fortalte at jeg kunne få problemer med å bli gravid, og at jeg hadde en tilstand kalt PCO. 

Jeg har helt siden jeg fikk min første menstruasjon i 16-17 års alderen hatt en veldig uregelmessig menstruasjon og har alltid trodd det skyldes at jeg er slank og trener en god del. Nå skjønner jeg jo at det både kan ha sammenheng med det og denne tilstanden PCO. 

Hvor lenge bør vi prøve før vi oppsøker noe videre utredning og hjelp? Vi har nå forsøkt i et år. Spiralen ble forsåvidt fjernet igjen da jeg var 23 som følge av kontinuerlige kramper. Jeg merker at dette er noe som går veldig inn på meg, og vi vet jeg er årsaken til at vi har disse vanskene da min samboer har et barn fra et tidligere forhold. 

Anonymkode: fd844...557

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Kan du gi meg en oversikt over dine menstruasjoner? Første dags blødning, helst i det siste året?

Hilsen Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her