Gå til innhold
Mamma-til-to

Smerter i underliv, mage og bekken 3 mnd etter fødsel

Anbefalte innlegg

Mamma-til-to

Hei. Fødte mitt andre barn for ca 3 mnd siden. Vaginalt uten kompl. De to-tre siste ukene har jeg hatt smerter i underlivet samt på min høyre side av magen, og bak i bekkenet. Smertene har kommet og gått. Siden helgen har smertene blitt mye verre og mer konstante i underlivet. Mage- og bekkensmertene er av og på. Jeg ligger i fosterstilling når det står på som verst, så kan smertene roe seg litt. Var hos lege på mandag. Ingen funn på urinprøve eller forhøyet crp. Smertene kan tilta når jeg har luft i magen, det kan bli ekstremt vondt før avføring. Rett før min andre graviditet hadde jeg en kikhullsoperasjon der de fant to gamle endometrioseflekker, flere sammenvoksninger samt en liten cyste. Hadde mye endometrioseplager før graviditete. Kan det være eggløsning og menstruasjon på vei tilbake? Kan føye til at jeg er konstant kvalm. Fullammer. Magen er trykkøm. Kan ikke legge baby på magen da det gjør vondt. Tar doble doser med Paracet 3 ganger daglig, men smertene forsvinner ikke. Har du noen gode svar, råd, tips. 

Endret av Mamma-til-to

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Ja, det kan være at dine hormoner er kommet tilbake og derved også endometriosesmerter. Under graviditet og noe etter fødsel vil endometriose-symptomer forsvinne hos de fleste og det tar seg så opp igjen. Det vil være lurt å få utført en ultralydundersøkelse og evt får oppsatt en hormonspiral.

Vennlig hilsen Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her