Gå til innhold

Vond dren opplevelse


Dyreelsker15

Anbefalte innlegg

Heisann.

Jeg vet ikke helt hvor dette spørsmålet passer, men jeg har vært igjennom en dramatisk periode nå.Skal prøve å forklare kort og godt.

Først sleit vi med å bli gravid, så tok han en test og fikk bra resultat, jeg fikk 14 på eggreservetesten. Jeg gikk til en privat gynekolog og hun sjekket meg og sa at jeg så fin ut og at jeg burde ta eggløsningstest hver dag til den ble positiv og kjøre på. Og til slutt ble jeg gravid, men jeg turte ikke helt å glede meg. Kom til uke 12, da begynte jeg å blø. Gynekologen finner ikke noe på ultralyd. Måtte vente to dager før jeg kom tilbake. Dagen etterpå kom det noe som kunne se ut som et foster i bindet, vi tok bilde og de tok ny ultralyd og konkluderte med spontanabort. 3 uker seinere får jeg ekstreme magesmerter som ikke blir tatt på alvor på legevakta, kalnes eller legekontoret før jeg møter min lege 3 dager etterpå som sender meg til akutten. Etter en laaaaaaaaang dag møtte jeg en gynekolog som tok enda en ultralyd og sa at dette virket rart og ville ta en kikhulloperasjon. Dette var bra fordi jeg blødde masse i buken. De måtte desverre fjerne høyre eggleder. I raporten står det at venstre eggleder ser fin ut. Men så kommer dette drenet, hadde ikke bare en vond opplevelse der men 3. Nr 1. behandler meg bra, nr 2. klemmer på den vakumposen eller hva det er og jeg husker jeg fikk skikkelig vondt på venstre side, plutselig var legen borte og jeg lå med vondt i magen. Nr.3 skulle fjerne drenet, igjen uten smertestillende eller noe, dette er noe av det verste jeg i mitt liv har opplevd, det var helt jævig, har aldri hatt sånne smerteskrik før, jeg fikk morfin 2 ganger, hjalp ikke en dritt, og de sa vi får legge henne i narkose. Jeg tenkte gjør det så vondt å ta ut dren så får jeg ta narkose. Nr.4 som var han samme kom tilbake og sa vi måtte prøve igjen, nå fikk jeg morfin gange 2 igjen og noe beroligende(følte det ikke funket da), jeg hadde helt angst. Men nå sier sykesøsteren som står ved siden av noe smart "fjærn vakumet". Det ble jo en helt annen opplevelse nå, men siden angsten gråt jeg av redsel, men det gikk jo mye bedre nå.

Så jeg har hatt mareritt hver eneste dag fra disse opplevelsene. Det jeg nå er redd for er hvorfor gjorde det så sykt vondt, det vakumet må jo ha hengt seg fast i noe på venstre side, men hva. Nå er jeg så klart liv redd for at han kan ha laget noe arr, hevelse eller noe som helst på min venstre eggleder. Hva tenker du?

 

Mvh meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Det lyder som en skrekkopplevelse, men jeg kan ikke forestille meg at drenet har laget noen skade. Hensikten med et dren er å suge opp blod som bukhulen og derved redusere risiko for sammenvoksinger.

Lykke til med neste graviditet. Vennlig hilsen Mette

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...