Gå til innhold

Slik gikk det med NAV-Line som måtte spa grus


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Mange har engasjert seg i bloggen jeg skrev om Line Holen (28) som ble sendt på tiltak av NAV og måtte spa grus for 13 000 kroner måneden. Senere ble hun sendt for å bygge bruer på en fjelltopp. Nå skal Line på sitt fjerde tiltak: NAV vil at tobarnsmoren skal jobbe i butikk en times togtur unna – på nattetid.

http://helsetine.no/gikk-nav-line-matte-spa-grus/

Nylig fulgte  TV2 i hælene på henne da hun for få dager siden ble bedt om å dra i et jobbintervju en togtime unna: En butikk der hun kan få fast jobb, lokket NAV. Det viser seg i følge Line å være en butikk der en annen naver har vært i lang tid – UTEN å bli tilbudt jobben. Hun føler hun blir servert løgn og er skuffet.

Etter intervjuet var hun enda mer ute av seg:  «De vil at jeg skal jobbe på natta fra klokken 02.00 om morgenen,» skrev hun til meg på messenger og beklaget skrivefeil: Hendene var stivfrosne fordi det var en times ventetid på toget hjem.

Denne saken er så grov. Først er hun alene på en jobb med å spa grus. Nå ble hun sendt til fjells, hvor hun må gå 8 km hver vei til arbeidet. Nå skal hun ta toget om natten...hun har små barn hjemme. Hvem skal ta seg av barna når de kommer fra bhg? Hun skal på nattjobb og trenger og sove. Hvem skal passe de på natten? Hvem skal få de opp om morgenen? Og hvem skal betale det?

Og atter en gang ser vi arbeidsgivere som kun tar imot folk fra NAV. Gratis. Ingen fast jobb.

Det er sosial dumping på det groveste. Det er kun for å holde folk ute av ledighetsstatistikken. 

Nå må folk vokne.  Dette er slik de gjorde på 18-1900 tallet.  Tvangsarbeid het det da. Nå heter det arbeidstrening. Og arbeidsgivere jubler. De slipper å ansette folk. Dette er høyepolitikk på det kvalmeste.

Anonymkode: f8da2...fd7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...