Gå til innhold

Vond lukt/svettelukt(?) nedentil.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei. 

Jeg føler at jeg oftere og oftere får en spesiell lukt i trusen når jeg har gått en halv dag feks. Nesten som svettelukt, men er ikke den lukten heller. Så gale at jeg velger å vaske meg med intimservietter og i tillegg bytte truse. Redd det skal lukte gjennom buksen. Begynner å lure på om det kan komme av bomullstrusene jeg bruker? At de begynner å bli slitt (Er vel ikke mer enn et år da, men likevel). Gikk til innkjøp av flere Kari Traa truser/boxere og det er disse jeg bruker mest. Dette er veldig sjenerende. Lukten kommer sterkere føler jeg, om jeg går med stramme klær. Ikke unormalt trange klær, men vanlig dongeribukse feks. 

Er mer slank enn overvektig. Ingen kjønnssykdommer som jeg vet om. Fast partner. Ingen kløe eller spesiell utflod. Får kun el-slim hver måned. 

Vasker meg med intimsepe når jeg dusjer. Men i det siste har jeg også brukt intimeservietter, når jeg har byttet truse. Bytter nå gjerne to ganger om dagen. Plagsomt. 

Noen ideer? 

Anonymkode: dc41c...d42

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Det kan være tilstanden bakteriell vaginose (BV) hvor det er unormal bakterieforekomst i skjeden. Det har lukt som råtten fisk eller reker og det er unormalt høyt pH (over 4,5). Det er et karakteristisk bilde ved mikroskopi av skjedesekretet. Du må til lege for undersøkelse fordi behandlingen med antibiotikum er på resept. Det er ikke en kjønnssykdom. Ikke bruk for mye intimserviett, vaske deg evt med babyolje.

Vennlig hilsen Mette

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...