Gå til innhold

Særegne regler på psykiatriforumet


Forumassistent

Anbefalte innlegg

Forumassistent

Vi viser til Doktor Onlines oppdaterte regelverk fra 2018.

Du kan ikke poste innlegg som inneholder konkrete selvmordstanker, selvmords- og selvskadingsmetoder og innlegg som forherliger spiseforstyrrelse. Slike tråder kan bli stengt, og vi henviser til steder man kan prate med noen som har kompetanse til å håndtere slike situasjoner Vi anbefaler dere som ønsker å diskutere disse temaene å kontakte Mental helse på 116 123, eller nettsiden sidetmedord.no. 

Bakgrunnen for dette er at vi ikke kan følge med på disse trådene kontinuerlig, og vi ikke vet hva slags svar som kan komme. Det er altså ikke slik at vi ønsker å tabulegge disse temaene, men vi vet rett og slett ikke nok om hva slags råd som bør gis når vi ikke har fagpersoner innen psykiatri her inne lenger. 

Årsaken til at vi er strenge er som sagt at mennesker som skriver at de tenker på å ta sitt eget liv er i en så vanskelig situasjon at de bør søke hjelp. Et anonymt forum vil ikke kunne gi tilstrekkelig trygghet eller oppfølging for en person i en så alvorlig livskrise.

Henvendelser om selvmord, selvskadingsmetoder eller forherligelse av spiseforstyrrelser besvares av moderatorer som henviser til riktig instans.

For ytterligere informasjon om hvorfor vi har denne regelen, kan dere lese dette innlegget fra Kvinneguiden, som har det samme regelverket rundt dette.

Hanne Mari, forumansvarlig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Admin avklistret denne emne

Fortsetter under...

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...