Gå til innhold

Lichen planus i underlivet.


Soletti

Anbefalte innlegg

Det klør så ille hele tiden. Dermovat hjelper ikke, allergitabletter (aerius) virker ikke. Det er vondt å sitte, trusene gror fast i sårene (flyr ofte på do og da rives de opp). Jeg må bruke vaselin på før jeg skal tisse for ellers svir det lenge etterpå. Hva kan jeg bruke for å stoppe den grusomme kløinga? Eurax og hvitvask er forsøkt (hvitvask var ikke noe suksess) og eurax er som blåbær mot kløen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Det er veldig plagsomme symptomer du beskriver, men det er hjelp å få. Du bør undersøkes av hudlege som også kan foreslå behandling. Det finnes en immundempende krem, Protopic salve, som kan være et tilbud til deg. Resept skrives ut av hudlege. Jeg har ikke noe forslag til kløedempende, men et 'kjerringråd' er å legge en pose frosne erter i trusen, så du f.eks. få dempet kløen når du skal sove.

Jeg håper inderlig at du kan få hjelp.

Vennlig hilsen Mette

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk Mette. Jeg noterer dette ned til jeg kommer til hudlegen. Jeg skal være godt forberedt for å finne noe nytt som kan hjelpe. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gav opp den offentlige legen og dro til aleris. Har nå begynt en hestekur prednisolon. Dag 1 og jeg klør betraktelig mindre i natt. Takk for hjelp. Nå skal jeg bare stå i det i 6 uker. Fant ingen utslett inni skjeden så da trengte jeg ikke krem der. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja det er tabletter. Var hos aleris i Kristiansand. Både hun pritzer og skoie er dyktige.   Kløen er nesten borte og jeg kan gå på do uten å smøre meg inn med vaselin først. Jeg har fått enn voldsom kroppsverk men den kan jeg leve med en stund. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...