Gå til innhold

Hva skjedde i Syria nylig (kjemiske våpen)


AnonymBruker

Hva skjedde i Syria nylig  

2 stemmer

 1. 1. Hva skjedde (egentlig?) i Syria nylig

  • Assad brukte kjemiske våpen på folk
   2
  • Folk brukte kjemiske våpen på folk, for å sette Assad i dårlig lys fordi de trenger USAs hjelp til å vinne
   0
  • Gudene vet det blir bare spredt propaganda fra alle kanter umulig å vite hvem som snakker sant og hvem som sprer propaganda
   0


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Det ble nylig brukt kjemiske våpen i Syria, og USA (og hvem vet kanskje Norge blir med også etterhvert?) skal derfor (tilsynelatende?) angripe Assad fordi dette kan de ikke gå med på. De mener at det var han som stod bak og bruk av kjemiske våpen er uakseptabelt for dem.

På alternative nyhetskilder er folk ikke like overbevist, de kommer med argumenter som at dette var det dummeste Assad kunne gjort for han var på vei til å vinne USA hadde planer om å trekke seg ut, det eneste som kunne gjøre at USA fortsatte kampen ville vært akuratt dette. Dessuten så var det slik at forrige gang det ble brukt kjemiske våpen i syria anklaget USA assad for å stå bak og bombet dem, men, nylig sa Mattis forsvarsministeren at han ikke hadde noen bevis for at det var de som stod bak, bare at han var "bekymret" for bruken. Bomb først spør etterpå?

Hva tror dere, føler dere mainstreams troverdige nyhetsreportere snakker sant, eller er det noe lureri. Dere husker sikkert "weapons of mass destruction" "hendelsen", kan ikke tro på alt en leser i medien kanskje? Men alterntaive medier kans elvsagt ha alternative motiver de oigså ikke bare mainstream aviser som kan lyve for å få sin vilje gjennom selvsagt.

Kjør debatt !

Anonymkode: 52578...88b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Worrisome Plenty

Det virker mildt sagt mot sin hensikt iallfall dersom det er Assad som står bak. For han var jo nær ved å lykkes å gjenvinne kontrollen over Syria. Så det er noe som skurrer.

 

Kan man stole på journalister? Neppe i alle tilfeller. Som regel har de vel rett, men de er mennesker med politiske meninger de også, det så man ikke minst under flyktningkrise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
 • Opprett ny...