Gå til innhold

Jeg var utro..


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Har levd uten sex i fem år pga han er blitt varig impotent.ingen medisin virker.jeg har sååååååå dårlig samvittighet. Aldri vært utro før..vi har mange år sammen. Noen andre i samme situasjon.. 

Anonymkode: 759f5...43f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg synes ikke det er så rart at du har vært utro, nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men antagelig i den beste alder seksuelt og så skal du gå rundt som ei nonne. Nå er det ikke slik at jeg forsvarer utroskap, men jaggu meg skjønner jeg det godt også i en sånn situasjon. Sånn jeg forstår det så vil du måtte ha det sånn resten av livet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ettersom du har dårlig samvittighet for dette virker det som om du ønsker å fortsette forholdet med han. Det er lurt å være ærlig angående utroskapet, og forsøke å finne en løsning på problemet. Han ønsker sikkert ikke et liv uten sex han heller, og det er nok frustrerende å føle at han ikke er god nok.

Jeg vet ikke hva deres alder er, impotens kan forårsakes av både fysiske og psykiske problemer, eller være en bivirkning av medisiner om han bruker medisiner. Ved god kommunikasjon og åpenhet kan dere komme en lang vei. Dersom problemene er av psykisk årsak kan god kommunikasjon hjelpe dere for å finne løsningen på problemet, og ved fysiske årsaker, kan en lege enten behandle underliggende årsak, eller så kan potensmedisiner som f.eks Viagra hjelpe. Det finnes idag muligheter for å få legeresept på slike legemidler på nett, skulle han/dere ikke ønske å oppsøke fastlegen av ulike årsaker. 

Anonymkode: 9fc84...38b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...