Gå til innhold

Stor skamfølelse blant unge uføre


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Ja, det er ikke lett å være ufør og ung. Det første nye mennesker man treffer spør om er jo hva jobber du med?

 

Jeg brukte ikke honnør kortet de første årene nei 

Anonymkode: e8157...0dd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Folk stoler ikke på fremmede, og det lille en har stolt på fremmede forsvinner med multikulturen (no offence) men folk føler ingen tilhørighet til noe ut over familie/venner nå til dags, "norsk" hva betyr det i 2018?, ikke en dritt, en har føttene i samme land thats it, det er familie og venner (evt religion for enkelte) som fortsatt betyr noe, resten er en grå masse en ikke har noe forhold til, eller vil finansiere under tvang fra staten.

Tillits baserte systemer fungerer ikke i slike samfunn, og vi må gå bort fra dem, senk skattene og la heller familie/venner drive lokal veldedighet. Staten bør dekke basisbehov som trengs for å overleve, ikke noe mer. Misbruket av statlige ytelser er helt ute av kontroll, selv om avisene ikke skriver noe om det, bla.a viste det seg at flertallet av somalske mødre var "alenemødre" og tjente 350'000 i året av staten. Wow alenemødre med 4-5 barn fra en kultur der kvinner ikke har lov til å forlate mannen om de vil engang. Alle skjønner hva som skjer, men staten kan ikke gjøre noe, det er et tillits-basert system, det kollapser med manglende tillit og mye misbruk, har ikke du tillit til eller bryr deg om de rundt, så hvorfor ikke misbruke systemet selv, alle andre gjør det tenker folk, så blir det en nedadgående spiral og totalkollaps, slik vi ser i andre land med slike systemer.

Eventyret er over folkens, la oss heller avslutte det med en gang så vi kan implementere bedre alternativer. Staten kan ikke være foreldre og forsørgere, det er de dårlige til og bør heller "outsources" til biologiske foreldre og lokalsamfunn, så en føler samhold og tilhørighet. Se på Oslo Øst... dette er bare begynnelsen, dette vil ikke fungere

Forsikringsordninger kan staten fortsatt organisere for like gode betingelser for de som vil ha gode ytelser og forsikringer ut over basisbehov er det bare å kjøre på ingen vil hindre det og med staten som innkjøper er det selvsagt mye fordeler ang å holde forsikringsbransjen i sjakk og unngå ameirkanske forsikringstilstander selvsagt.

Sorry å måtte si det, skulle ønske jeg tar feil... men.... nope. 

Lykke til

Anonymkode: dc171...b30

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Maggie55

Det burde ikke være sånn. Man vet ikke mye for seg i livet så mange av oss kan havne i den gruppen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...