Gå til innhold
H3zzeda

Bipolar eller ikke - Hva da med medisiner?

Anbefalte innlegg

H3zzeda

Har bare ett enkelt spørsmål: Hvis jeg får påvist bipolar 1, får medisiner mot mani, men at det viser seg at det ikke er bipolar alikevel. Hva vil medisinene gjøre med meg da? Vil de gjøre slik at jeg ikke vil gøle glede på samme måte? Jeg har en lang historie men tenkte å ta dette først.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

franklyscarlet

Jeg har ikke fasitsvaret på det du spør om, men jeg vil tro at du ikke får noen virkning av medisinene - kun eventuelle bivirkninger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
kupton

BP 1 eller ikke syk høres litt merkelig ut. Mani er så sterk og tydelig at det ikke kan forveksles med normalitet. Derimot kan oppoversvinginger av moderat grad noen ganger være vanskelig å klassifisere som mild mani eller sterk hypomani.

Noen personer opplever milde hypomanier ofte. De "ruser seg på livet" og blir nærmest avhengige av sin hypomani på samme måte som rusmisbrukere kan bli avhengige av sin rus. Diss vil ofte føle seg flate på en del medisiner, og de savner hypomaniene sine.

Noe avhengig av typen medisin, vil de fleste "friske" ikke føle seg flate om de tar slik medisin. Skulle en likevel oppleve dette, vil denne bivirkningen forsvinne om en slutter på medisinen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×