Gå til innhold
AnonymBruker

Lamictal - merker ingenting

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei. Jeg er for øyeblikket på 100mg lamictal, og skal trappe opp til 200mg om 3 dager. Jeg er for øyeblikket ikke klinisk deprimert, men sliter en del med negativt selvbilde, pessimistisk syn på fremtiden, mye tristhet og daglige selvmordstanker. Jeg kan dog være glad, tenke positivt om meg selv til tider, men jeg ser aldri positivt på fremtiden. Jeg mistenker at dette er grunnet min eupf, kan dette stemme? Jeg føler meg ikke deprimert, i hvert fall ikke slik som i mine utallige andre depresjoner. Så jeg er ganske sikker på at jeg ikke er deprimert. Likevel har jeg det svært vondt. Jeg begynte på lamictal i en stabil/normal periode. Eller det var/er ikke stabilt i forhold til eupf svingninger, men min affektive lidelse var i en "normal" periode. Jeg har ikke merket noe som helst til lamictalen, verken bivirkninger eller virkning. Burde jeg ha merket noe? Har hørt at denne medisinen kan hjelpe mot eupf også, men føler meg helt lik som ved oppstart. Vet heller ikke om den hjelper mot min affektive lidelse, hvordan vet jeg om den fungerer hvis jeg ikke merker noe? Skal jeg bare vente et par måneder for å se om jeg blir deprimert igjen eller ei for å avgjøre om medisinen fungerer?

Anonymkode: c7ced...913

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

FjellOgDalar

Det er ikke store dosen, så det er ikke så rart du ikke merker noe. Hvis medisinen er virksom på det antall mg du skal opp på, så vil du føle bedring etter hvert. Symptomene kan komme, men i langt mildere grad. Er viktig at dere følger med på serumnivå, for det er avgjørende for doseringen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mober99

Du må gi det mye mer tid. Jeg tror jeg brukte over 6 mnd på å komme opp i riktig dose, og ha effekt av medisinen. Bruker nå 600 mg, og har fått en mye bedre hverdag! Håper du får hjelp av Lamictal etterhvert, bare vær litt tålmodig😊

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×