Gå til innhold
AnonymBruker

Seksuelle problemer og sånnt

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg har vært så dum å be om råd på nettforum ang seksuelle problemer. Da utsetter man seg for hvem som helst. Og hvis man er en kvinne som ikke har lyst vil det få frem irritasjon og frustrasjon hos feks menn som får for lite sex. Så da ble det harde tilbakemeldinger som ble et stort problem for meg i hverdagen. Jeg sliter med å nyte sex etter å ha blitt utsatt for voldtekt. Jeg får « Flash back» og panikkfølelse ved samleie. Mange mener at det er min mann det er synd på. At man kan jo ikke leve i et forhold med så lite  sex. At noen menn skriver om at de har funnet seg en ny og « kåt» partner og fremstiller det som en solskinnshistorie. Jeg har dømt meg selv hardt og skammet meg over å ikke kunne tilfredsstille min mann. Derfor gav jeg etter for hans mas igjen og igjen mens jeg bare ble dårligere og dårligere psykisk. Det ble min kamp for å holde sammen ekteskap og familie. Min plikt , min skam. Min mann var såre fornøyd men i mitt hjerte ble  det etter hvert er hav av avstand til min manns hjerte. Endelig snakket jeg med en psykolog om det og har begynt å få hjelp. Et råd til dere som sliter med lignende ting , snakk med eksperter og ikke folk på nett. 

Anonymkode: a6349...72d

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gargamel

Ja. På noen nettfora er det en slags krig mellom kvinner og menn. Du blir ikke tatt for et individ, og folk bryr seg ikke så nøye om hva du skriver.

Du blir bare en representant for alt galt kvinner har gjort mot menn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her