Gå til innhold
AnonymBruker

Har ødelagt sjansene mine med en fyr - trenger råd!

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg har driti meg kraftig ut når det kommer til en fyr. Han har vært veldig diffus hele perioden vi har snakket sammen og vi kjenner hverandre ikke veldig godt. Fordi han har vært vanskelig å skjønne seg på har jeg prøvd å forstå, men som dessverre har resultert i masing. Han sier han var hypp på å se meg, men nå er interessen ikke like stor lenger fordi han følte det ble for mye stress. I går ble vi enige om å starte fra null, men han kom med meldinger om at jeg var masete osv. Fikk derfor dårlig samvittighet og samtalen fortsatte i dag. Nå vil han ikke gi meg den sjansen lenger, han sier vi bare skal legge det dødt, at det ser mørkt ut og vi får ikke startet fra null allikevel.

Er det noe som helst jeg kan gjøre i denne situasjonen? Føler jeg fortjener en fair sjanse, spesielt siden jeg bare har stilt en del spørsmål når jeg har vært usikker, fordi jeg ikke ville dømme han på noen som helst måte. Kommunikasjonen har vært litt dårlig, men nå er jo alt veldig klart for begge to så skjønner ikke hvorfor han overhode ikke vil gi meg den muligheten allikevel..

Liker han kjempe godt og vil gjerne få til en øl med han. Noen tips eller må jeg bare innse at jeg har tapt?

Anonymkode: 68c0f...936

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg synes du skal innse at han er tapt.

 

 

Anonymkode: 74930...921

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her