Gå til innhold

Kan man ha hypomani/være hypoman uten at omgivelsene ser det?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Noen ganger føler jeg selv at hjernen er i et slags oppløftet modus, hvor tankene flyr og jeg føler at jeg ligger og "vibrerer oppunder taket". Føler meg gira innvendig, sånn følelsesmessig. Klarer ikke å slappe av i hjernen/tankene/følelsene. Kan bli motorisk urolig (sitte og riste på beina), og jeg får utrettet mer enn jeg pleier. Men jeg tror ikke at familien ser det eller legger merke til det. Det de nok ser er at jeg er mer "oppegående", klar, har mer energi, har god selvtillit, er mer sosial mot andre (f.eks. naboer og kjente jeg treffer i byen), og at jeg får gjort unna en del, f.eks. husarbeid (og ekstra ting jeg ikke vanligvis gjør, f.eks. å vaske inni skap), . De tenker nok bare at jeg har noen gode dager, siden den normale meg er "midt på treet".

Når mannen min har uttalt at han " aldri har sett meg hypoman", så mistenker jeg at han ikke forstår hva hypomani er, -til tross for at jeg flere ganger har forsøkt å forklare. 

Så spørsmålet mitt er altså om man kan være hypoman uten at omgivelsene forstår det, men heller tror at man har noen fine dager. 

Anonymkode: 4363b...ee4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...