Gå til innhold

Hjelp! Bp2, ingen oppfølging


Zeroel

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen! Jeg er helt ny her, men har lest og lært mye her inne. Jeg har noen spm ang bipolar 2 og medisinering. Jeg har nå gått i behandling for personlighetsforstyrrelser (borderline, unnvikende pf) i flere år. Fikk mot slutten av behandlingen fontex mot depresjon, og ble hyper og rar i ca 10 dager. Ble sendt til ny utredning og fikk diagnosen bp2. Jeg opplevde å ikke bli trodd, og står nå alene uten behandler.. Kan ingenting om diagnosen (utenom det jeg har lest) og føler meg veldig alene. Har vært deprimert siden desember og økte dosen fontex (fra 40 til 60 mg) og fikk opptur igjen. Nå er jeg nede igjen og vet ikke hva jeg skal gjøre. Det funker ikke, og jeg orker ikke ha det sånn her.. Hvem skal jeg snakke med? Jeg fungerer ikke i det hele tatt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det var han som skrev ut fontex. Han sier det funker, så lenge jeg ikke "går i kjelleren" eller "henger i gardinene". Jeg har møtt opp gråtende og desperat hos han, men han sykemelder meg 3 dager, klapper meg på skulderen og sier at det ordner seg for snille jenter. Spørsmålet mitt kom kanskje ikke tydelig nok frem.. Jeg merket umiddelbar virkning av fontex, og fortsatt blir jeg nærmest "ruset og høy" om jeg øker dosen. Tar fortsatt 40mg, men øker i perioder jeg føler meg dårlig 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...