Gå til innhold
AnonymBruker

Hvorfor er ting nødt til og være så vanskelig?

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg sliter med og komme over en fyr som ikke bor i Norge. For min del hadde det vært fint. Jeg kunne sikkert flyttet, evt han flyttet hit. Men jeg bare så at når du innleder et forhold med en fra et annet land, så koster det mye mer på mange måter. Et evt brudd kan bli mye verre. Hvor stor er garantien for at dette er han jeg vil ha hele livet? 
Jeg kjenner jo folk som har kjærester i utlandet, som enten flytter dit eller så flytter de hit. Dette er uansett noe de fleste er litt negative til.
Så, hvorfor må denne landegreia være et så fryktelig stort hinder?? Vi er født og lever et liv, men i det store og hele føles livet meningsløst. Vi vokser opp som barn med vrangforestillinger om at vi er noe spesielt, så kommer skolen der vi skal velge hva vi skal bli, så må man velge det som gir mest økonomisk trygghet for å ha råd til fremtidige barn og fin fasade, så skal bli gammel og dø.....
Om jeg hadde valgt han hadde kanskje noen tenkt at det var dumt og at jeg burdte finne noen i Scandinavia i det minste... ta livet veldig høytidelig skal vi, men så er det likevel så kort at de fleste etterlater ikke spor.

Anonymkode: 86f5a...3ad

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her