Gå til innhold
AnonymBruker

Hva tenner egentlig menn?

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Dette er selvfølgelig et dumt spørsmål på mange måter fordi menn er ikke er like. Men jeg er alikevel nyskjerrig. Jeg er kvinne og kjenner mange kvinner, og ofte er det visse ting som går igjen hos kvinner selv om de også er veldig forslkellige.

En klassiker jeg synes går igjen hos en del menn er forøvrig følgende: De ser gjerne på kvinnen som har en ung stram kropp, er såkalt billedlig pen og kommentarer som : "hun hadde ikke vært dumt som et one night men som kjæreste vil jeg ha en som er mer naturlig" osv. Dette skaper, naturlig nok, en del frustrasjon for en del kvinner og jeg skjønner dem!  Selv om mannen også selvfølgelig elsker og er glad i partnerne sine, ikke tenker at de ønsker å være utro, eller er ofrnlyd med sexlivet og ikke bryr seg om at lårene, magen og hoftene ikke er like stramme som tidligere-  at de sier til sine partnere at " jeg synes du er sexy, osv" så virker det på meg som de alikevel sikler etter de unge kroppene.

Noen vil si at dette er rent bilogisk- men samtidig så opplever jeg det ikke helt det samme hos kvinner. Kvinner kan selvfølgelig også sikle over en stram , ung kropp-jeg sier ikke det- men flere jeg snakker med feks på min lader ( 40 ish) har ikke noe imot litt mage hos mannen, eller at han ikke ser ut som han er 20 da for å si det sånn. Personlig tenner jeg ikke på 20 åringer fordi jeg ser på dem som barn - jeg kunne faktisk vært moren deres også- det er ikke mye mann over de fleste menn på 20 for meg og der stopper det vel opp for meg.  Derfor fascinerer det meg litt at menn på 40 ish fortsatt sikler over kvinner på 20- dersom det biologiske skulle vært eneste forklaring. feks i forplatningsøyemend så henger det ikke på grep at ikke også kvinner skulle helst ønske enn mann på 20 pluss- han er ofte i bedre form, sterk, aktiv, utholdene ( både sexuelt og ellers) osv- hvorfor vil hun ha en mann som sliter med joggeturen, har litt mage og som er grå i håret? Dette også uavhengig den klassiske " kvinnen vil ha en partner som hun er sikker på er der og ikke forsvinner mens mannen , fra et bioligisk ståsted, vil forplante seg så mye som mulig".

Jeg er feks er "såkalt" - jeg er 40- jeg ser mye yngre ut enn jeg er og jeg har en kropp uten et gram overvekt- jeg er veldreid og har fortsatt sprettrumpe ( det er tydeligvis det "alle" vil ha- men jeg har mine tvil- jeg tror vi er hjernevasket av media, filmer osv). Jeg har ikke født barn.  Jeg har ikke tenkt så mye over hvordan jeg ser ut fordi det er så naturlig for meg å se ut som jeg gjør. Jeg har alltid sett ung ut for alderen, til både iritasjon og frustrasjon fordi flere menn har skygget banen fordi de tror jeg er så ung- glemt bankkort/pass og jeg kommer ikke inn på utsesteder osv. ikke sjeldent har jeg opp gjennom tidene måtte gå med flere kort med bilde osv for å bekrefte at jeg er den jeg er med hensyn til utesteder, passkontroller osv. Så noen vil si det er et luksusproblem- men det har ofte vært et reelt problem for meg- særlig i sosiale settinger som nevnt- på en fest vi var var kvinnene der veldig restriktive ovenfor meg helt til de hørt hvor gammel jeg var " åja vi trodde du var maks 25 vi liksom"- så fordommene kom fram- de tenkte min partner hadde funnet seg en " for ung dame". Dette skjer meg/oss ofte.

Min partner har vært sammen med kvinner som har eldes på mer "naturlig måte" både som som har født  barn og de som ikke har født barn. Hva nå enn naturlig er da men... som ikke ser ut som de er 20 lenger da. En dag sa han til meg " du må ikke bli noe tynnere eller trene deg mer opp feks eller håper du får litt mage snart- selv om han ikke ser så gammel ut- han ser ut som han er noen år yngre enn 40-  Jeg bare... hæ? Jeg tenkte kanskje han sa det fordi han selv har litt mage men så sa han " nei for da blir du seende enda yngre ut "  " ja for du ser så ung ut- du har en kropp som en 18-20 åring og det er egentlig ganske farlig" Jeg skjønte ikke først hva han sa - inntil han sa " jeg begynner jo å få preferanser for personer som ser sånn ut og det er jo farlig". Jeg skjønte jo hva han mente med akkurat den siste setningen for jeg har vært overfaldisk og aldri likkt mage på menn-faktisk la jeg merke til hans første gang og tenkte " det var jo dumt", min partner har altså en liten mage og nå bare elsker jeg den- og synes plutselig menn med litt mage er ganske så flott. Så at man legger merke til personer som kan ligne partneren sin tenker jeg kanskje ikke er så rart.  Det jeg alikevel synes er rart er sånn " jeg har ikke noe imot at du ikke ser sånn ut resten av livet" liksom- men alikevel så kan han se bilder eller eldre damer som virkelig er fit og flotte og synes det er kjempevakkert- forstå det den som kan... altså... det er greit men at jeg skal se sånn ut er ikke så bra??? Hvor er egentlig logikken?

Vi har innimellom sendt hverandre litt bilder osv- sist sendte jeg noen bilder av meg med lite klær osv- og for moro poserte jeg litt slik som en dame på et bilde jeg vet han likte gjorde-  det var jo mest for moro- da kalte han meg " ufattelig sexy" og " ingen 40åringer ser slik ut, du kunne vært modell" osv. Jeg er selvfølgelig først og fremst overlykkelig for at han liker meg, liker kroppen min, tenner på meg osv- men så går det opp for meg : han liker jo faktisk min kropp- det burde jeg ikke klage på- men det går alikevel opp for meg at det er jo dette han liker å se- selv om han sier at det er "farlig" Joda , jeg kan skjønne at han ikke liker tanken ved å ta seg selv i så se på 18-20 årige jenter fordi de er så unge og strengt talt kunne vært døtrene hans- men det er liksom greit å sikle over eldre modeller som ser slik ut men jeg skal ikke se slik ut? Er det fordi han føler han ikke ser like fit ut? Eller... jeg greier ikke helt å forstå dette her jeg... jeg tenker jo heller at sannheten her kommer fram jeg da- som jeg har hørt så mange andre menn også- de har "normale" koner der hjemme de elsker over alt på jord- men sikler over veldreide , trente flotte kropper. Er det fordi de vil kunne fantasere over noe de ikke har ... eller... jeg bare skjønner ikke.

Nå sier ikke jeg at alle menn liker damer som er sånn- det finnes såklart menn som heller vi ha en kvinne som er mer, såkalt, "normal" i sin alder men... og jeg vet det høres sinnsykt teit ut kanskje- men jeg lurer jo litt....  er jeg liksom ikke bra nok haha - altså han vil ikke at jeg skal se så bra ut- det er liksom negativt?? Og jeg blir redd for at kroppen min skal endres dersom jeg feks skunne få barn- for betyr det at han da eeegentlig vil lengte etter den kroppen jeg hadde... jeg blir litt rar av dette tydeligvis.

Kan noen menn her inne forklare hva dette er- enten fordi de har det sånn selv eller vet hva menn kanskje tenker rundt dette ?

Hva er det dere egentlig foretrekker hos en partner så rent fysisk?

 

Anonymkode: 86d87...f93

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gargamel

Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg tenner i alle fall ikke på 20-åringer. Har tenåringsdatter og assosierer det med barn.

Ganske tynn eller ganske rund går bra, men det må være en viss fasong. Midjen bør være mindre enn hoftene.

Det hjelper å være varm og blid. Det overlegne duckface-blikket fotomodeller setter opp er det minst sexy i verden. Lurer på hvem sin idé det var. 

Strekkmerker, om puppene henger litt etc har nøyaktig null betydning for meg. Hadde jeg vært 20 ville det kanskje betydd noe. 

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guerrito
31 minutter siden, Gargamel skrev:

Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg tenner i alle fall ikke på 20-åringer. Har tenåringsdatter og assosierer det med barn.

Ganske tynn eller ganske rund går bra, men det må være en viss fasong. Midjen bør være mindre enn hoftene.

Det hjelper å være varm og blid. Det overlegne duckface-blikket fotomodeller setter opp er det minst sexy i verden. Lurer på hvem sin idé det var. 

Strekkmerker, om puppene henger litt etc har nøyaktig null betydning for meg. Hadde jeg vært 20 ville det kanskje betydd noe. 

Nettopp- da er vi på lik linje med aldersassosiasjon ( selv om jeg ikke har barn men 20 åringer er barn) men tenker jo plutselig at det overhoet ikke er positivit at jeg ser så ung ut-det er kanskje også det han mener med at han håper jeg ikke blir mer sånn eller slik- men heller derimot gjerne skulle fått meg en liten mage haha- MEN igjen en voksen kvinne- som også ser voksen ut i ansiktet ( jeg ser ung ut der også desverre), med "tenårings"kropp ala fit- det liker han jo.... jaja ja ikke lett å forstå.

Men at midjen er mindre en hoftene- betyr det da ikke noe mage overhodet tro? Bare nyskjerrig spørsmål. Selv har jeg timeglass- jeg har hatt litt mage en gang og hadde fortsatt synlig smalere midje enn hoftene da til tross for det.

Men først og fremst er det jo forholdet, relasjonen osv som betyr noe det skjønner jo jeg også- men når man snakker om det rent fysiske... nå er "min" ikke fan av 20 år gamle jenter som oppfører seg nettopp som de er 20, eller dukcfaceblikk- heldigivs- jeg tror han bare assosierer selve kroppen min med dem... Det dukcfacegreiene- det er en merkelig sammenheng med at kvinner hisotirsk sett skal være litt underlegne, se "uskyldige ut" og enkle tror jeg... de skal være sexobjekter - og noen har trodd det er det menn vil ha på den måten- merkelig er det uansett- like merkelig er det at unge menn tror alle kvinner vil ha menn med stor brystkasse som de liksom "blåser" litt opp og viser fram bicepsene sine til en hver tid.

Din siste kommentar om strekkmerker og om puppene henger litt, hva med celulitter når vi først er inne på det eller går det under etc?

Da jeg selv var 20 ville jeg nok ikke likt mann med mage om jeg skal være helt ærlig- veldig overfladisk- men jeg tror ikke jeg ville funnet en mann på 35-40 med litt mage noe atraktivt- eller gutt på 20 for den sakens skyld ( men når man er så ung er ofte mage assosisert med overvekt og ikke den "typiske" mannemagen som kommer etterhvert) så ser den. Man assosierer seg kanskje mer med folk som ser nogenlunde ut på egen alder når man er så ung- altså selv om det finnes unge kvinner som liker "eldre" menn- merker jeg meg at de ofte liker "eldre" menn som er fit feks. Og det er mulig her kjernen til min partner er- jeg ser rett og seltt for ung ut, både i kropp og ansikt- så selv om han kaller meg "uafttelig sexy" så hadde han ikke hatt noe imot at jeg så mer "voksen ut". Merkelig alt sammen egentlig.

 

Skjønner forøvrig ikke hvorfor jeg kom opp som anonym i mitt første innlegg men det er nå så.

 

 

 

 

Endret av Guerrito

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Lillemus
6 minutter siden, Guerrito skrev:

Og det er mulig her kjernen til min partner er- jeg ser rett og seltt for ung ut, både i kropp og ansikt- så selv om han kaller meg "uafttelig sexy" så hadde han ikke hatt noe imot at jeg så mer "voksen ut". Merkelig alt sammen egentlig.

Gud som du analyserer alt han sier - kan du ikke bare ta til deg et komplement og nyte det? Må det analyseres ihjel?

Jeg er kvinne, noen år eldre enn deg og jeg kan sikle som besatt etter en ung kjekkas på tv! Og ja - som en ons hadde det sikkert vært deilig, men ikke som livspartner, da ønsker jeg en som er på min egen alder, av flere grunner. Jeg er også så heldig at jeg har det og selv om han ikke ser ut som Aiden Turner eller Sam Heughan (noen har dilla på Poldark og Outlander...) så er det ingen som  noen gang har tent meg i sengen som det han gjør! :D 

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ColaZero
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Dette er selvfølgelig et dumt spørsmål på mange måter fordi menn er ikke er like. Men jeg er alikevel nyskjerrig. Jeg er kvinne og kjenner mange kvinner, og ofte er det visse ting som går igjen hos kvinner selv om de også er veldig forslkellige.

En klassiker jeg synes går igjen hos en del menn er forøvrig følgende: De ser gjerne på kvinnen som har en ung stram kropp, er såkalt billedlig pen og kommentarer som : "hun hadde ikke vært dumt som et one night men som kjæreste vil jeg ha en som er mer naturlig" osv. Dette skaper, naturlig nok, en del frustrasjon for en del kvinner og jeg skjønner dem!  Selv om mannen også selvfølgelig elsker og er glad i partnerne sine, ikke tenker at de ønsker å være utro, eller er ofrnlyd med sexlivet og ikke bryr seg om at lårene, magen og hoftene ikke er like stramme som tidligere-  at de sier til sine partnere at " jeg synes du er sexy, osv" så virker det på meg som de alikevel sikler etter de unge kroppene.

Noen vil si at dette er rent bilogisk- men samtidig så opplever jeg det ikke helt det samme hos kvinner. Kvinner kan selvfølgelig også sikle over en stram , ung kropp-jeg sier ikke det- men flere jeg snakker med feks på min lader ( 40 ish) har ikke noe imot litt mage hos mannen, eller at han ikke ser ut som han er 20 da for å si det sånn. Personlig tenner jeg ikke på 20 åringer fordi jeg ser på dem som barn - jeg kunne faktisk vært moren deres også- det er ikke mye mann over de fleste menn på 20 for meg og der stopper det vel opp for meg.  Derfor fascinerer det meg litt at menn på 40 ish fortsatt sikler over kvinner på 20- dersom det biologiske skulle vært eneste forklaring. feks i forplatningsøyemend så henger det ikke på grep at ikke også kvinner skulle helst ønske enn mann på 20 pluss- han er ofte i bedre form, sterk, aktiv, utholdene ( både sexuelt og ellers) osv- hvorfor vil hun ha en mann som sliter med joggeturen, har litt mage og som er grå i håret? Dette også uavhengig den klassiske " kvinnen vil ha en partner som hun er sikker på er der og ikke forsvinner mens mannen , fra et bioligisk ståsted, vil forplante seg så mye som mulig".

Jeg er feks er "såkalt" - jeg er 40- jeg ser mye yngre ut enn jeg er og jeg har en kropp uten et gram overvekt- jeg er veldreid og har fortsatt sprettrumpe ( det er tydeligvis det "alle" vil ha- men jeg har mine tvil- jeg tror vi er hjernevasket av media, filmer osv). Jeg har ikke født barn.  Jeg har ikke tenkt så mye over hvordan jeg ser ut fordi det er så naturlig for meg å se ut som jeg gjør. Jeg har alltid sett ung ut for alderen, til både iritasjon og frustrasjon fordi flere menn har skygget banen fordi de tror jeg er så ung- glemt bankkort/pass og jeg kommer ikke inn på utsesteder osv. ikke sjeldent har jeg opp gjennom tidene måtte gå med flere kort med bilde osv for å bekrefte at jeg er den jeg er med hensyn til utesteder, passkontroller osv. Så noen vil si det er et luksusproblem- men det har ofte vært et reelt problem for meg- særlig i sosiale settinger som nevnt- på en fest vi var var kvinnene der veldig restriktive ovenfor meg helt til de hørt hvor gammel jeg var " åja vi trodde du var maks 25 vi liksom"- så fordommene kom fram- de tenkte min partner hadde funnet seg en " for ung dame". Dette skjer meg/oss ofte.

Min partner har vært sammen med kvinner som har eldes på mer "naturlig måte" både som som har født  barn og de som ikke har født barn. Hva nå enn naturlig er da men... som ikke ser ut som de er 20 lenger da. En dag sa han til meg " du må ikke bli noe tynnere eller trene deg mer opp feks eller håper du får litt mage snart- selv om han ikke ser så gammel ut- han ser ut som han er noen år yngre enn 40-  Jeg bare... hæ? Jeg tenkte kanskje han sa det fordi han selv har litt mage men så sa han " nei for da blir du seende enda yngre ut "  " ja for du ser så ung ut- du har en kropp som en 18-20 åring og det er egentlig ganske farlig" Jeg skjønte ikke først hva han sa - inntil han sa " jeg begynner jo å få preferanser for personer som ser sånn ut og det er jo farlig". Jeg skjønte jo hva han mente med akkurat den siste setningen for jeg har vært overfaldisk og aldri likkt mage på menn-faktisk la jeg merke til hans første gang og tenkte " det var jo dumt", min partner har altså en liten mage og nå bare elsker jeg den- og synes plutselig menn med litt mage er ganske så flott. Så at man legger merke til personer som kan ligne partneren sin tenker jeg kanskje ikke er så rart.  Det jeg alikevel synes er rart er sånn " jeg har ikke noe imot at du ikke ser sånn ut resten av livet" liksom- men alikevel så kan han se bilder eller eldre damer som virkelig er fit og flotte og synes det er kjempevakkert- forstå det den som kan... altså... det er greit men at jeg skal se sånn ut er ikke så bra??? Hvor er egentlig logikken?

Vi har innimellom sendt hverandre litt bilder osv- sist sendte jeg noen bilder av meg med lite klær osv- og for moro poserte jeg litt slik som en dame på et bilde jeg vet han likte gjorde-  det var jo mest for moro- da kalte han meg " ufattelig sexy" og " ingen 40åringer ser slik ut, du kunne vært modell" osv. Jeg er selvfølgelig først og fremst overlykkelig for at han liker meg, liker kroppen min, tenner på meg osv- men så går det opp for meg : han liker jo faktisk min kropp- det burde jeg ikke klage på- men det går alikevel opp for meg at det er jo dette han liker å se- selv om han sier at det er "farlig" Joda , jeg kan skjønne at han ikke liker tanken ved å ta seg selv i så se på 18-20 årige jenter fordi de er så unge og strengt talt kunne vært døtrene hans- men det er liksom greit å sikle over eldre modeller som ser slik ut men jeg skal ikke se slik ut? Er det fordi han føler han ikke ser like fit ut? Eller... jeg greier ikke helt å forstå dette her jeg... jeg tenker jo heller at sannheten her kommer fram jeg da- som jeg har hørt så mange andre menn også- de har "normale" koner der hjemme de elsker over alt på jord- men sikler over veldreide , trente flotte kropper. Er det fordi de vil kunne fantasere over noe de ikke har ... eller... jeg bare skjønner ikke.

Nå sier ikke jeg at alle menn liker damer som er sånn- det finnes såklart menn som heller vi ha en kvinne som er mer, såkalt, "normal" i sin alder men... og jeg vet det høres sinnsykt teit ut kanskje- men jeg lurer jo litt....  er jeg liksom ikke bra nok haha - altså han vil ikke at jeg skal se så bra ut- det er liksom negativt?? Og jeg blir redd for at kroppen min skal endres dersom jeg feks skunne få barn- for betyr det at han da eeegentlig vil lengte etter den kroppen jeg hadde... jeg blir litt rar av dette tydeligvis.

Kan noen menn her inne forklare hva dette er- enten fordi de har det sånn selv eller vet hva menn kanskje tenker rundt dette ?

Hva er det dere egentlig foretrekker hos en partner så rent fysisk?

 

Anonymkode: 86d87...f93

Som Lillemus sier; voldsom analysering 😊

Nå aner ikke jeg hva slags klesstil du har, men hvis det er slik at du kler deg veldig ungdommelig så kunne du kanskje tenkt litt over det? Jeg mener ikke at du ikke er bra nok som du er. Men om du vil eksperimentere med litt voksnere stil? Jeg vet som sagt ikke hva slags stil du har.

Jeg ser også ung ut ifh til alderen. Mennesker jeg treffer (da som regel i helsevesenet som ser alderen skrevet ned) smiler alltid og sier at jeg holder meg veldig godt. Jeg tror en av årsakene til at jeg ser ungdommelig ut er klesstilen. Jeg bruker mest "street wear", et finere ord for joggebukse (de litt kule da), hoodies og helt enkle ettersittende bestefars bomullsgensere. Og jeans jakke. Langt hår i høy hestehale og alltid uten sminke. Og fremdeles atletisk etter mye trening, men trener ikke nå så det kan nok ikke surfe på tidligere trening så mye lengre, hehe!

Om jeg hadde vært litt mer opptatt av å se ordentlig ut og kle meg etter alderen så ville nok det ungdommelige ikke vært så fremtredende. Ser mange voksne kvinner som er kult kledd samtidig som det harmonerer med alderen.

Endret av ColaZero
  • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Nicklusheletida
3 timer siden, AnonymBruker skrev:

Dette er selvfølgelig et dumt spørsmål på mange måter fordi menn er ikke er like. Men jeg er alikevel nyskjerrig. Jeg er kvinne og kjenner mange kvinner, og ofte er det visse ting som går igjen hos kvinner selv om de også er veldig forslkellige.

En klassiker jeg synes går igjen hos en del menn er forøvrig følgende: De ser gjerne på kvinnen som har en ung stram kropp, er såkalt billedlig pen og kommentarer som : "hun hadde ikke vært dumt som et one night men som kjæreste vil jeg ha en som er mer naturlig" osv. Dette skaper, naturlig nok, en del frustrasjon for en del kvinner og jeg skjønner dem!  Selv om mannen også selvfølgelig elsker og er glad i partnerne sine, ikke tenker at de ønsker å være utro, eller er ofrnlyd med sexlivet og ikke bryr seg om at lårene, magen og hoftene ikke er like stramme som tidligere-  at de sier til sine partnere at " jeg synes du er sexy, osv" så virker det på meg som de alikevel sikler etter de unge kroppene.

Noen vil si at dette er rent bilogisk- men samtidig så opplever jeg det ikke helt det samme hos kvinner. Kvinner kan selvfølgelig også sikle over en stram , ung kropp-jeg sier ikke det- men flere jeg snakker med feks på min lader ( 40 ish) har ikke noe imot litt mage hos mannen, eller at han ikke ser ut som han er 20 da for å si det sånn. Personlig tenner jeg ikke på 20 åringer fordi jeg ser på dem som barn - jeg kunne faktisk vært moren deres også- det er ikke mye mann over de fleste menn på 20 for meg og der stopper det vel opp for meg.  Derfor fascinerer det meg litt at menn på 40 ish fortsatt sikler over kvinner på 20- dersom det biologiske skulle vært eneste forklaring. feks i forplatningsøyemend så henger det ikke på grep at ikke også kvinner skulle helst ønske enn mann på 20 pluss- han er ofte i bedre form, sterk, aktiv, utholdene ( både sexuelt og ellers) osv- hvorfor vil hun ha en mann som sliter med joggeturen, har litt mage og som er grå i håret? Dette også uavhengig den klassiske " kvinnen vil ha en partner som hun er sikker på er der og ikke forsvinner mens mannen , fra et bioligisk ståsted, vil forplante seg så mye som mulig".

Jeg er feks er "såkalt" - jeg er 40- jeg ser mye yngre ut enn jeg er og jeg har en kropp uten et gram overvekt- jeg er veldreid og har fortsatt sprettrumpe ( det er tydeligvis det "alle" vil ha- men jeg har mine tvil- jeg tror vi er hjernevasket av media, filmer osv). Jeg har ikke født barn.  Jeg har ikke tenkt så mye over hvordan jeg ser ut fordi det er så naturlig for meg å se ut som jeg gjør. Jeg har alltid sett ung ut for alderen, til både iritasjon og frustrasjon fordi flere menn har skygget banen fordi de tror jeg er så ung- glemt bankkort/pass og jeg kommer ikke inn på utsesteder osv. ikke sjeldent har jeg opp gjennom tidene måtte gå med flere kort med bilde osv for å bekrefte at jeg er den jeg er med hensyn til utesteder, passkontroller osv. Så noen vil si det er et luksusproblem- men det har ofte vært et reelt problem for meg- særlig i sosiale settinger som nevnt- på en fest vi var var kvinnene der veldig restriktive ovenfor meg helt til de hørt hvor gammel jeg var " åja vi trodde du var maks 25 vi liksom"- så fordommene kom fram- de tenkte min partner hadde funnet seg en " for ung dame". Dette skjer meg/oss ofte.

Min partner har vært sammen med kvinner som har eldes på mer "naturlig måte" både som som har født  barn og de som ikke har født barn. Hva nå enn naturlig er da men... som ikke ser ut som de er 20 lenger da. En dag sa han til meg " du må ikke bli noe tynnere eller trene deg mer opp feks eller håper du får litt mage snart- selv om han ikke ser så gammel ut- han ser ut som han er noen år yngre enn 40-  Jeg bare... hæ? Jeg tenkte kanskje han sa det fordi han selv har litt mage men så sa han " nei for da blir du seende enda yngre ut "  " ja for du ser så ung ut- du har en kropp som en 18-20 åring og det er egentlig ganske farlig" Jeg skjønte ikke først hva han sa - inntil han sa " jeg begynner jo å få preferanser for personer som ser sånn ut og det er jo farlig". Jeg skjønte jo hva han mente med akkurat den siste setningen for jeg har vært overfaldisk og aldri likkt mage på menn-faktisk la jeg merke til hans første gang og tenkte " det var jo dumt", min partner har altså en liten mage og nå bare elsker jeg den- og synes plutselig menn med litt mage er ganske så flott. Så at man legger merke til personer som kan ligne partneren sin tenker jeg kanskje ikke er så rart.  Det jeg alikevel synes er rart er sånn " jeg har ikke noe imot at du ikke ser sånn ut resten av livet" liksom- men alikevel så kan han se bilder eller eldre damer som virkelig er fit og flotte og synes det er kjempevakkert- forstå det den som kan... altså... det er greit men at jeg skal se sånn ut er ikke så bra??? Hvor er egentlig logikken?

Vi har innimellom sendt hverandre litt bilder osv- sist sendte jeg noen bilder av meg med lite klær osv- og for moro poserte jeg litt slik som en dame på et bilde jeg vet han likte gjorde-  det var jo mest for moro- da kalte han meg " ufattelig sexy" og " ingen 40åringer ser slik ut, du kunne vært modell" osv. Jeg er selvfølgelig først og fremst overlykkelig for at han liker meg, liker kroppen min, tenner på meg osv- men så går det opp for meg : han liker jo faktisk min kropp- det burde jeg ikke klage på- men det går alikevel opp for meg at det er jo dette han liker å se- selv om han sier at det er "farlig" Joda , jeg kan skjønne at han ikke liker tanken ved å ta seg selv i så se på 18-20 årige jenter fordi de er så unge og strengt talt kunne vært døtrene hans- men det er liksom greit å sikle over eldre modeller som ser slik ut men jeg skal ikke se slik ut? Er det fordi han føler han ikke ser like fit ut? Eller... jeg greier ikke helt å forstå dette her jeg... jeg tenker jo heller at sannheten her kommer fram jeg da- som jeg har hørt så mange andre menn også- de har "normale" koner der hjemme de elsker over alt på jord- men sikler over veldreide , trente flotte kropper. Er det fordi de vil kunne fantasere over noe de ikke har ... eller... jeg bare skjønner ikke.

Nå sier ikke jeg at alle menn liker damer som er sånn- det finnes såklart menn som heller vi ha en kvinne som er mer, såkalt, "normal" i sin alder men... og jeg vet det høres sinnsykt teit ut kanskje- men jeg lurer jo litt....  er jeg liksom ikke bra nok haha - altså han vil ikke at jeg skal se så bra ut- det er liksom negativt?? Og jeg blir redd for at kroppen min skal endres dersom jeg feks skunne få barn- for betyr det at han da eeegentlig vil lengte etter den kroppen jeg hadde... jeg blir litt rar av dette tydeligvis.

Kan noen menn her inne forklare hva dette er- enten fordi de har det sånn selv eller vet hva menn kanskje tenker rundt dette ?

Hva er det dere egentlig foretrekker hos en partner så rent fysisk?

 

Anonymkode: 86d87...f93

Du verden ! , dette var et langt innlegg om ca ingenting. 

Jeg tror du skal prøve å utvide horisonten din litt.

Menn er som oss damer veldig forskjellige og liker forskjellige ting, men jeg håper og tror at de fleste menn liker damer som prater om andre ting enn bare kropp og utseendet. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

mrxx
5 hours ago, AnonymBruker said:

Dette er selvfølgelig et dumt spørsmål på mange måter fordi menn er ikke er like. Men jeg er alikevel nyskjerrig. Jeg er kvinne og kjenner mange kvinner, og ofte er det visse ting som går igjen hos kvinner selv om de også er veldig forslkellige.

En klassiker jeg synes går igjen hos en del menn er forøvrig følgende: De ser gjerne på kvinnen som har en ung stram kropp, er såkalt billedlig pen og kommentarer som : "hun hadde ikke vært dumt som et one night men som kjæreste vil jeg ha en som er mer naturlig" osv. Dette skaper, naturlig nok, en del frustrasjon for en del kvinner og jeg skjønner dem!  Selv om mannen også selvfølgelig elsker og er glad i partnerne sine, ikke tenker at de ønsker å være utro, eller er ofrnlyd med sexlivet og ikke bryr seg om at lårene, magen og hoftene ikke er like stramme som tidligere-  at de sier til sine partnere at " jeg synes du er sexy, osv" så virker det på meg som de alikevel sikler etter de unge kroppene.

Noen vil si at dette er rent bilogisk- men samtidig så opplever jeg det ikke helt det samme hos kvinner. Kvinner kan selvfølgelig også sikle over en stram , ung kropp-jeg sier ikke det- men flere jeg snakker med feks på min lader ( 40 ish) har ikke noe imot litt mage hos mannen, eller at han ikke ser ut som han er 20 da for å si det sånn. Personlig tenner jeg ikke på 20 åringer fordi jeg ser på dem som barn - jeg kunne faktisk vært moren deres også- det er ikke mye mann over de fleste menn på 20 for meg og der stopper det vel opp for meg.  Derfor fascinerer det meg litt at menn på 40 ish fortsatt sikler over kvinner på 20- dersom det biologiske skulle vært eneste forklaring. feks i forplatningsøyemend så henger det ikke på grep at ikke også kvinner skulle helst ønske enn mann på 20 pluss- han er ofte i bedre form, sterk, aktiv, utholdene ( både sexuelt og ellers) osv- hvorfor vil hun ha en mann som sliter med joggeturen, har litt mage og som er grå i håret? Dette også uavhengig den klassiske " kvinnen vil ha en partner som hun er sikker på er der og ikke forsvinner mens mannen , fra et bioligisk ståsted, vil forplante seg så mye som mulig".

Jeg er feks er "såkalt" - jeg er 40- jeg ser mye yngre ut enn jeg er og jeg har en kropp uten et gram overvekt- jeg er veldreid og har fortsatt sprettrumpe ( det er tydeligvis det "alle" vil ha- men jeg har mine tvil- jeg tror vi er hjernevasket av media, filmer osv). Jeg har ikke født barn.  Jeg har ikke tenkt så mye over hvordan jeg ser ut fordi det er så naturlig for meg å se ut som jeg gjør. Jeg har alltid sett ung ut for alderen, til både iritasjon og frustrasjon fordi flere menn har skygget banen fordi de tror jeg er så ung- glemt bankkort/pass og jeg kommer ikke inn på utsesteder osv. ikke sjeldent har jeg opp gjennom tidene måtte gå med flere kort med bilde osv for å bekrefte at jeg er den jeg er med hensyn til utesteder, passkontroller osv. Så noen vil si det er et luksusproblem- men det har ofte vært et reelt problem for meg- særlig i sosiale settinger som nevnt- på en fest vi var var kvinnene der veldig restriktive ovenfor meg helt til de hørt hvor gammel jeg var " åja vi trodde du var maks 25 vi liksom"- så fordommene kom fram- de tenkte min partner hadde funnet seg en " for ung dame". Dette skjer meg/oss ofte.

Min partner har vært sammen med kvinner som har eldes på mer "naturlig måte" både som som har født  barn og de som ikke har født barn. Hva nå enn naturlig er da men... som ikke ser ut som de er 20 lenger da. En dag sa han til meg " du må ikke bli noe tynnere eller trene deg mer opp feks eller håper du får litt mage snart- selv om han ikke ser så gammel ut- han ser ut som han er noen år yngre enn 40-  Jeg bare... hæ? Jeg tenkte kanskje han sa det fordi han selv har litt mage men så sa han " nei for da blir du seende enda yngre ut "  " ja for du ser så ung ut- du har en kropp som en 18-20 åring og det er egentlig ganske farlig" Jeg skjønte ikke først hva han sa - inntil han sa " jeg begynner jo å få preferanser for personer som ser sånn ut og det er jo farlig". Jeg skjønte jo hva han mente med akkurat den siste setningen for jeg har vært overfaldisk og aldri likkt mage på menn-faktisk la jeg merke til hans første gang og tenkte " det var jo dumt", min partner har altså en liten mage og nå bare elsker jeg den- og synes plutselig menn med litt mage er ganske så flott. Så at man legger merke til personer som kan ligne partneren sin tenker jeg kanskje ikke er så rart.  Det jeg alikevel synes er rart er sånn " jeg har ikke noe imot at du ikke ser sånn ut resten av livet" liksom- men alikevel så kan han se bilder eller eldre damer som virkelig er fit og flotte og synes det er kjempevakkert- forstå det den som kan... altså... det er greit men at jeg skal se sånn ut er ikke så bra??? Hvor er egentlig logikken?

Vi har innimellom sendt hverandre litt bilder osv- sist sendte jeg noen bilder av meg med lite klær osv- og for moro poserte jeg litt slik som en dame på et bilde jeg vet han likte gjorde-  det var jo mest for moro- da kalte han meg " ufattelig sexy" og " ingen 40åringer ser slik ut, du kunne vært modell" osv. Jeg er selvfølgelig først og fremst overlykkelig for at han liker meg, liker kroppen min, tenner på meg osv- men så går det opp for meg : han liker jo faktisk min kropp- det burde jeg ikke klage på- men det går alikevel opp for meg at det er jo dette han liker å se- selv om han sier at det er "farlig" Joda , jeg kan skjønne at han ikke liker tanken ved å ta seg selv i så se på 18-20 årige jenter fordi de er så unge og strengt talt kunne vært døtrene hans- men det er liksom greit å sikle over eldre modeller som ser slik ut men jeg skal ikke se slik ut? Er det fordi han føler han ikke ser like fit ut? Eller... jeg greier ikke helt å forstå dette her jeg... jeg tenker jo heller at sannheten her kommer fram jeg da- som jeg har hørt så mange andre menn også- de har "normale" koner der hjemme de elsker over alt på jord- men sikler over veldreide , trente flotte kropper. Er det fordi de vil kunne fantasere over noe de ikke har ... eller... jeg bare skjønner ikke.

Nå sier ikke jeg at alle menn liker damer som er sånn- det finnes såklart menn som heller vi ha en kvinne som er mer, såkalt, "normal" i sin alder men... og jeg vet det høres sinnsykt teit ut kanskje- men jeg lurer jo litt....  er jeg liksom ikke bra nok haha - altså han vil ikke at jeg skal se så bra ut- det er liksom negativt?? Og jeg blir redd for at kroppen min skal endres dersom jeg feks skunne få barn- for betyr det at han da eeegentlig vil lengte etter den kroppen jeg hadde... jeg blir litt rar av dette tydeligvis.

Kan noen menn her inne forklare hva dette er- enten fordi de har det sånn selv eller vet hva menn kanskje tenker rundt dette ?

Hva er det dere egentlig foretrekker hos en partner så rent fysisk?

 

Anonymkode: 86d87...f93

Du grubler altfor mye

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Babette

Dette synes jeg var et utrolig langt, intetsigende og uinteressant innlegg.

Jeg ble sliten før jeg kom halvveis.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guerrito
6 timer siden, ColaZero skrev:

 aner ikke jeg hva slags klesstil du har, men hvis det er slik at du kler deg veldig ungdommelig så kunne du kanskje tenkt litt over det? Jeg mener ikke at du ikke er bra nok som du er. Men om du vil eksperimentere med litt voksnere stil? Jeg vet som sagt ikke hva slags stil du h

Kler meg overhodet ikke ungdommelig-om du tenker type jenter på 20. Jeg kler meg ganske likt de fleste jeg ser på min alder- jeg har en jobb som gjør at jeg må kle meg en del dresset innimellom, jeg går med jeans jeg kjøpte for 15 år siden, kombinert med designersilketopper kjøpt på salg , så ka  jeg også gå med hoddies, converse og band t-skjorter da musikk er en stor del av mitt liv, jeg går med håret både løst og satt opp etter hva som passer. Jeg sminker meg men stort sett bare eyeliner og mascara. Og jeg går med strikkegensere og strikkede bluser etter min mor. Så ungdommelig... neppe. Men jeg SER veldig ung ut i ansiktet-kanskje jeg våkner en dag og ser mye eldre ut ( noen eldes over natten sies det), og jeg er på en måte petit-jeg har trent enomrt mye i mitt liv så selv om jeg er petit så er jeg muskuløs. Men det er ikke sånn at jeg har et problem med hvordan jeg ser ut- jeg synes det bare er interessant at menn sier en ting og så en annen ting. Jeg personlig har aldri forstått den der "kunne godt vært ons men ikke livspartner"  Jeg har hatt både  flotte veltrente menn, "normale"menn og menn som kanskje ikke er glansbilde i min seng. Jeg har likt alle som èn. Hadde min partner sett ut som et vaskebrett hadde jeg fortsatt vært sammen med han linsom... Jaja.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guerrito
2 timer siden, Babette skrev:

Dette synes jeg var et utrolig langt, intetsigende og uinteressant innlegg.

Jeg ble sliten før jeg kom halvveis.

 

Haha -ingen lesetvang her...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gargamel
16 timer siden, AnonymBruker skrev:

En dag sa han til meg " du må ikke bli noe tynnere eller trene deg mer opp feks eller håper du får litt mage snart- selv om han ikke ser så gammel ut- han ser ut som han er noen år yngre enn 40-  Jeg bare... hæ? Jeg tenkte kanskje han sa det fordi han selv har litt mage men så sa han " nei for da blir du seende enda yngre ut "  " ja for du ser så ung ut- du har en kropp som en 18-20 åring og det er egentlig ganske farlig" Jeg skjønte ikke først hva han sa - inntil han sa " jeg begynner jo å få preferanser for personer som ser sånn ut og det er jo farlig". 

Anonymkode: 86d87...f93

For det første er jeg enig med i andre i at du bør prøve å skrive kortere for å få en fornuftig respons. Det var først etter det andre innlegget ditt jeg skjønte hva saken egentlig var, selv overstående gjemt i det første innlegget.

Det er vanskelig å skjønne hva han mente uten kontekst og tonefall. 

- Han kan være bekymret for at du overdriver treningen og spiser for lite. 

- Han kan ha litt komplekser for at han er smådvask selv, og ville synes det var behagelig om du var litt mer avslappet. Når du trener så mye kan det være lett å tro at du er veldig opptatt av vaskebrett og biceps. 

- Det kan ha vært et slags spøkefullt kompliment. 

Til slutt: Det er mange damer i 40 årene som er kjempeflotte og har like stram kropp som 20 åringer. Jeg til gode og se noen som virkelig kam tas for å være 20. Altså trenger du ikke bekymre deg for å  se ung ut. Problemet med 20 åringer er alderen, ikke utseendet. 

Jeg kan selv se meg i speilet og innbille meg at jeg ser ut som 25, men en 25 åring synes nok ikke det😛

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Trine

En ting er ihvertfall sikkert, uansett hva denne partneren din hadde sagt, hadde du klart å få det til å bli noe negativt. Ut ifra det du skriver, hadde det blitt feil uansett hva han han hadde sagt. Trist egentlig, når partneren din er fornøyd med deg og liker deg, og du klarer å få det til å bli noe negativt.

 

7 timer siden, Guerrito skrev:

Kler meg overhodet ikke ungdommelig-om du tenker type jenter på 20. Jeg kler meg ganske likt de fleste jeg ser på min alder- jeg har en jobb som gjør at jeg må kle meg en del dresset innimellom, jeg går med jeans jeg kjøpte for 15 år siden, kombinert med designersilketopper kjøpt på salg , så ka  jeg også gå med hoddies, converse og band t-skjorter da musikk er en stor del av mitt liv, jeg går med håret både løst og satt opp etter hva som passer. Jeg sminker meg men stort sett bare eyeliner og mascara. Og jeg går med strikkegensere og strikkede bluser etter min mor. Så ungdommelig... neppe. Men jeg SER veldig ung ut i ansiktet-kanskje jeg våkner en dag og ser mye eldre ut ( noen eldes over natten sies det), og jeg er på en måte petit-jeg har trent enomrt mye i mitt liv så selv om jeg er petit så er jeg muskuløs. Men det er ikke sånn at jeg har et problem med hvordan jeg ser ut- jeg synes det bare er interessant at menn sier en ting og så en annen ting. Jeg personlig har aldri forstått den der "kunne godt vært ons men ikke livspartner"  Jeg har hatt både  flotte veltrente menn, "normale"menn og menn som kanskje ikke er glansbilde i min seng. Jeg har likt alle som èn. Hadde min partner sett ut som et vaskebrett hadde jeg fortsatt vært sammen med han linsom... Jaja.

Du er 40, og går med jeans du kjøpte for 15 år siden. Altså, du går med jeans som en på 25 ville brukt. Så går du med designertopper, ok, det kan jo være alt fra blusen til bestemor, til blusen til konfirmanten. Så går du med hoddies, converse og band-t-skjorter, men du kler deg ikke ungdommelig. Eh, ikke vondt ment altså, jeg kler meg enten som om jeg var 20 eller som om jeg kommer rett fra skauen (noe jeg ofte gjør), jeg kler meg overhode ikke slik damer i 30 åra gjerne gjør, men det høres ikke ut som du kler deg som en i 40 åra.

På meg virker det som du egentlig bare er veldig opptatt av oppmerksomhet. Innlegget ditt er preget av grunnløs klaging, uansett hva partneren sier eller tenker er det feil. Du lager deg problemer!

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Nå forstår jeg ikke helt problemet. Er målet at en tilfeldig mann skal få lyst å ha sex med deg? Eller ønsker du en livsledsager?. Er du i et forhold med en mann som elsker deg tror jeg at menn flest blir tennt uansett på kvinnen de er glad i. Menn er mye mer ukomplisert når det gjelder dette. Menn er nok mer visuelle . De blir gjerne kåt av å se en naken kvinne men jeg tror ikke  kvinnen må se perfekt ut. Jeg hater å få uønsket seksuell oppmerksomhet. Har opplevd en del av det og det er ikke noe å trakte etter. Jeg liker å ha manlige venner som jeg kan snakke med og være trygg på. Sex vil jeg ha med min ektefelle. 

Anonymkode: 72688...ab7

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her