Gå til innhold
Knut1980

Problemer med Namsmann

Anbefalte innlegg

Knut1980

Jeg sliter litt med Namsmannen.

Skal prøve å gjøre en lang historie kort. Jeg er uføretrygdet og har brutt utbetalt rundt 20.000kr pr mnd. Skattetrekket er en ting, noe vi aller betaler. Men Namsmannen driver å kjører på et eget løp midt oppe i dette. Siden jeg har gjeld gikk jeg med på at han trekker meg 3000kr pr måned. Så i rundt 1,5 år var det trekket mitt. I 2018 endret alt seg. Først ble trekket redusert til 2500kr, noe jeg ble overrasket over da jeg trodde det skulle være 3000kr. 3 måneder senere ble trekket plutselig justert til 5600kr pr måned. Jeg ble ikke informert og har ikke mottatt brev om noen av disse endringene fra noen instans. 

Nå sitter jeg altså igjen med såvidt over 10.000kr pr måned som skal dekke alt. 

Det jeg lurer på. Har Namsmennene lov til å gjøre dette? Har de lov å endre trekk, uten å informere skylder (meg) om dette? Jeg er ingen ekspert på området, men trodde de hadde opplysningsplikt mtp på klagerett osv. Sendte også brev til de, det brevet ble aldri besvart.

Hvis det er noen som har greie på disse tingene tar jeg gjerne imot tips og innspill. 

Mvh

Knut

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Maggie55

Jeg synes dette høres helt feil ut ,men jeg har ikke greie på det. Rart du ikke får svar på dine henvendelser til Namsmannen, men de er vel overarbeidet der som ellers så mange steder i dag. Kanskje eget skjema for klager.? Høres iallefall ut som brudd på god forvaltningsskikk.

Håper problemene går over for deg. Lykke til.😊

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×