Gå til innhold
AnonymBruker

Hvorfor klarer jeg ikke glemme han?

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg har et problem som 'kjører' meg helt ned psykisk.
Jeg hadde en kjæreste som er fra irak og vi bor i sammen by her i norge og har bodde her i byen mer 15 år . Vi har vært sammen i 1 år og familien hans vet alt om meg og han.
 Han har kjøpt meg Ring 💍 plutselig hans mamma  vil ikke ha meg som svigerdatter og det gjør vondt , vi er utrolig glad i hverandre og vi e knust nå og jeg sa til han det går bra vi blir oss ikke om det hu sier men , han sier til meg så lenge mamma akspterer ikke deg så beklager jeg kan ikke noe for det så lett!!!

 Jeg vet jo selv at det høres rart ut at jeg holder ut, men jeg er så glad i han ! Han snakker om å flytte til annen byen, slik jeg kan glemmer han men det er ikke så lett nå har det gått 4 måneder sidet det ble slutt mellom oss.
så sitter jeg her å gråte hverdag.
Jeg ser han hverdag og det gjør så vondt
der vi jobber er vi nasten naboer og ser han hverdag da kan jeg ikke glemmer han er utrolig glad i han men når han sier til meg jeg kan ikke noe for det og beklager så ble jeg enda mer knust og vil ikke mister han selv om familien sier nei og uten noen grunn bare jeg ikke passer i hans familien  og sa jeg til han moren din kunne ha sagt det i begynnelsen enn å  førdi nå er jeg helt knust og ødelagt kan ikke tenker på noe annet enn han..
blir jeg glad når jeg hører fra ham og at han savner meg💔
 

Anonymkode: 36193...4fa

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her