Gå til innhold

Hva jobber dere med nå om dagen? Hva er ditt prosjekt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg jobber med å bli mindre opptatt med å spise søtt. Jeg jobber med å bli mindre avhengig av " det søte liv" såsom banankake, sukkerbiter og rullekake til eksempel. Nevnes bør at jeg trenger å gå ned ca 40 kg i vekt ,men nå som det har vært så varmt er alt arbeide med den ellers så gode sak lagt på hylla i påvente av kjøligere dager. Samtidig sliter jeg med en infeksjon i kroppen som liksom " kommer og går". Så her er nok av unnskyldninger men ikke så lett å snu på flisa liksom. Hører jo også ofte om alle de som har helt motsatt problem. Klarer ikke å få nok næring i seg pr dag. Det er en underlig verden ja.

Men altså jeg har et prosjekt. Har dere noe. Smått eller stort.

Anonymkode: 3ad18...4a8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg begynte i dag på slankekur. Jeg har spist 2 epler, 3 små pølser og. to knekkebrød hittil. Blir vel noe mer før jeg legger meg, men hva. Har kjempelyst på hamburger, men det får bli om -20kg.

Anonymkode: 12ba3...386

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Tenker du på hva jeg jobber med i forhold til kosthold og slanking eller bare generelt?

Om du ønsker svar på det første så jobber jeg med å spise den maten som jeg ønsker uten å ha dårlig samvittighet for det og å spise sunt uten å bli helt hysterisk dersom jeg skulle ende opp med å spise litt eller veldig usunt en dag jeg ikke hadde planlagt det. Jeg jobber også med å finne trening som jeg liker og som holder meg motivert over lengre tid og å kunne trene uten å bli helt hysterisk om jeg ikke får til å trene flere ganger om dagen. Jeg prøver også å slutte med å veie meg hver eneste dag flere ganger om dagen. Det er jo jævlig usunt for psyken.

Om du ønsker svar på det andre så jobber med å bli en mer positiv og generelt en bedre person. Bry meg mer overfor min familie og mine venner og vise omtanke overfor dem. Jeg jobber også med å prøve å finne tilbake til følelsene mine som jeg mistet og som er totalt ueksisterende etter at jeg fikk depresjon og schizoreni for noen år siden. Jeg prøver også å slutte med selvdestruktive tanker og handlinger som jeg har blitt alt for sterkt avhenging av da jeg har gjort det såpass lenge som jeg har gjort. Det har liksom blitt måte å overleve og komme meg gjennom det jævlige livet som jeg lever på. 

Anonymkode: 17362...29c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Begge deler. Både generelt og slanking. Høres ut som du har gode strategier funnet.

Vi som har mere utfordringer og eventuelle feil og mangler i livet har i grunnen en fordel fremfor dem som få eller ingen problemer har. Vi har aldri mangel på ting å ta tak i og å lage stadig nye prosjekter av.

Det er varmt om natten fremdeles og her kan jeg ikke ha vindu åpent så jeg vandrer oppe litt når ikke jeg får sove. Tok et par skiver med kneippbrød ( legen anbefalte kneip) og servelatpølse fra first price. Smakelig men jeg spiser altfor fort enda jeg nå ikke er på jobben lenger og bare må hive neppå noe mat før jeg avløser andre som må få gå å spise. Må passe på og ikke få i halsen for det får jeg lett. Husker når jeg var barn. Hadde fått et drops i vranga og min mor måtte holde meg etter bena før droppet kom ut igjen. Vi var på hytta og ingen mobil dengang men det gikk bra. Ellers har jeg vært litt uheldig med omgangsvennrer noen ganger men er nå mye mer forsiktig enda jeg vet at der ofte ikke mye man kan gjøre av forholdsregler egentlig.

Nå har jeg spist et fullverdig måltid og kan ta dagens første medisin dose  snart.

I dag skal jeg ta en dusj og gå på vekta noe jeg ikke ofte gjør.

Tror vel ikke at en slik ønsket vektnedgang kan gjøre " underverker" men vett og forstand tilsier at min almenne helsetilstand vil bli bedre av det. I går ryddet jeg og kastet i masse papirer og løse kvitteringer som lå og fløt. Så søndagen ble brukt til noe positivt.

Jeg har et syprosjekt og et strikkeprosjekt liggende. En juleduk med nisser og helt skjønt tykt garn til en vest på rundpinne og garn nok også til lue tror jeg. Oppskrifter finner man jo på nett i våre dager. Jeg har aldri strikket eller sydd særlig men synes  godt om  med litt farger å prøve litt kreativt. Nå har ikke jeg familie å lage ting  til og det er en stor utfordring å komme igang men allikevel  det er prosjekter jeg har liggende når alt annet er prøvet. Før syntes jeg livet var en god kriminalroman. Med depresjoner forsvant mye sånne gamle greier men det er heller at jeg har for mange ting jeg burde gjort men det betyr bare at man fremdeles har et forbedringspotensial slik jeg tenker.

Anonymkode: 3ad18...4a8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

6 timer siden, AnonymBruker skrev:

Tok et par skiver med kneippbrød ( legen anbefalte kneip) og servelatpølse fra first price.

Anonymkode: 3ad18...4a8

Kneippbrød? Anbefalte legen kneippbrød??? Det kjipeste brødet som finnes i brøddisken? Bak heller brød selv eller kjøp et skikkelig brød som gir både metthetsfølelse, fiber og næringsstoffer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gargamel

Har ikke noe spesielt prosjekt med meg selv. Er litt tjukk etter ferien, men får håpe det holder å komme tilbake til hverdagen.

På hjemmebane er det hyttebygging som er prosjekt nr 1. På jobb er det veldig, veldig store ting på gang, men det er vanskelig å si så mye mer om det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen store prosjekter her heller, men gleder meg til å bygge opp formen etter ferien :).  Trimmet stort sett hver dag i ferien (sykling/padling/gåturer), men ordentlig trening ble det ikke. Dermed håper jeg også å få strammet kroppen litt opp - magemålet er blitt faretruende ;).

 

Ellers mye å ta tak i på jobb, men det er en sak for seg. Samt ambisjoner om å følge bedre med på ungenes (ungdommenes) skolearbeid når de etterhvert begynner på skolen igjen. Same procedure as every year :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
9 timer siden, AnonymBruker skrev:

Begge deler. Både generelt og slanking. Høres ut som du har gode strategier funnet.

Vi som har mere utfordringer og eventuelle feil og mangler i livet har i grunnen en fordel fremfor dem som få eller ingen problemer har. Vi har aldri mangel på ting å ta tak i og å lage stadig nye prosjekter av.

Det er varmt om natten fremdeles og her kan jeg ikke ha vindu åpent så jeg vandrer oppe litt når ikke jeg får sove. Tok et par skiver med kneippbrød ( legen anbefalte kneip) og servelatpølse fra first price.

Det er ikke det sundeste du kan spise. Servelatpølse er vel bare medister med ekstra fett og salt + masse E'er.

Anonymkode: 7e3ec...36c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nicklusheletida

Prosjekter fremover :

-På jobben er det å forberede til flytting .

- Skal hjelpe sønnen å flytte til helga, innstalere han på hybel på nytt sted og klargjøre til studiestart. 

-Rydde ut av leiligheten min enten for å leie ut til stesønnen min eller andre. 

- Selge bilen. 

-Komme i gang med treniga igjen etter ferien. Ingen slanking på meg, men 1 - 1,5 feriekilo ble det her også. De skal bort. 

- Deretter skal jeg begynne å glede meg til høstferie i september. Har planlagt hyttetur i ei uke med turer i skog, mark og fjell. Gleder meg 😊

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
På 5.8.2018 den 23.50, AnonymBruker skrev:

Har dere noe. Smått eller stort.

Jobber med å stå opp før kl. 9.

Anonymkode: 7e3ec...36c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...