Gå til innhold

Er det noe du er blitt flinkere til den seneste tida?


Gjest Maggie55

Anbefalte innlegg

Gjest Maggie55

Jeg er ikke et menneske med " tellekanter" i mye i livet og  min største utfordringen i skrivende stund er min etterhvert veldig høye overvekt.

Men jeg føler helt mentalt jeg er blitt flinkere til en ting. Jeg er blitt flinkere til helt mentalt å sortere ut alt hva ikke har med meg å gjøre. Hva som blir igjen er mer enn nok å jobbe med.

Hva med dere? Vil dere dele?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Maggie55

Veldigcspent på hvordan det går. Dog jeg føler positivt ved vår tid at det virker som om alle kjører sitt eget løp i dag har jeg inntrykk av. Det er Ut å måle seg med det Umålelige i dag. Pos. og så moderne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok tak i spisinga sist mandag og har gått ned 3,2 kilo nå. Det er nok ikke bare fett,men jeg er glad for nedgangen, la jo på meg i sommer. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt spørsmål Maggie. Akkurat nå så føler jeg meg utrolig dum som ikke får til noe. Greier ikke å leve uten å få hjelp til det engang. Så nei, jeg har ikke blitt flinkere til noe i det siste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Maggie55

Bare bra stjernestøv.! Heier på deg!

Nei det er ikke stort. Ikke om jeg leter med lys og lykte engang.🤩

Vi er jo oftere og oftere innom selvmordsproblametikken her. Med Durcheim og det hele og med personlig utgangspunkt og så altfor ofte så dessverre. Ting som ikke er til å leve med. Husker hvordan jeg ville spare min mor da jeg fryktet for hennes helse så jeg prøvet ikke nok å få til at hun skulle komme seg på kirkegården. Alle feil vi gjør.

Det er ikke alt som er like så greit når jeg ser tilbake på mitt liv ,men det var det beste jeg kunne klare å få til til enhver tid.

Tenker på barna  av i dag som nå mange steder begynner skolen i dag. På denne spesielle mandagen.Jeg har jo ikke barn men jeg tror det er så feil at ungene begynner så tidlig på skolen og har nesten ikke fri og karakterer synes jeg bare de burde kaste på hodet og ræva ut før man begynner på yrkes og studieforberedende. Og lekser burde gjøres med hjelp av lærere og assistenter den siste timen før barna skal hjem til sitt.

Husker da jeg bodde i storbyen. Stod ofte å så oppover gatene og trappene og tenkte på studiekamerater som hadde vokset opp der. Hvordan  de som barn sikkert løp og hoppet rundt om i gatene og hvordan byen var i dag og de ennå levet.

Det er ikke alt som er like greit nei. Kanskje om helsa var bedre ja.

Tusen takk for alle svar. God dag til alle dere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...