Gå til innhold

Bipolar - blandet episode


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg tror jeg har bipolar lidelse og at jeg har opplevd minst en langvarig blandet episode. Denne perioden opplevdes som ren tortur, og ble etterfulgt av en kraftig depresjon. 

Noen som har opplevd en slik episode som ønsker å dele sin erfaring? 

Anonymkode: 49ae6...81d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I følge en psykiater har jeg høyst sannsynlig hatt en blandet episode på om lag en uke. Følte meg faktisk gal. Vanskelig å forklare, men jeg ville løpe opp fjellet i nærområdet, samtidig som jeg hadde lyst til å hoppe foran en lastebil. Følte meg energisk og at alt rundt meg gikk så ufattelig sakte (som typisk "tankekjør" ved (hypo)mani). Men samtidig følte jeg meg forferdelig. Svingte også mellom rare versjoner av noe som føltes som sammensetninger av hypomane og depressive symptomer. F.eks helt "i hundre" inni hodet, men tiltaksløshet som ved depresjon. For å deretter føle meg uovervinnelig mens jeg gråt og ville dø. Om dette var en blandet episode vet jeg jo egentlig ikke, kan godt være at denne legen har feil. Men jeg følte meg gal, og det var verre enn depresjon, og uten tvil verre enn enn hypomani, selv om jeg også hater hypomani. Trodde at det aldri kom til å gå over, men det gikk over like fort som det begynte. Aldri opplevd noe lignende siden. 

Anonymkode: d812d...694

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest elina777

Det står blandet episode i mange av epikrisene mine der jeg har vært lagt inn 1-2 mnd for mani og psykose og også vært deprimert et par uker, trodd jeg var besatt av en demon og sånn hatt kroppslige vrangforestillinger som de kalte det, noe jeg tror var bivirkning av abilify for det har forsvunnet på xeplion 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...