Jump to content
Sign in to follow this  
Mëmëso

Utredning

Recommended Posts

Mëmëso

Er det vanlig å føle at man mister en og en bit av seg selv og går mer og mer i oppløsning for hver gang? At det blir verre for hvert lag som skrelt av, selv om det som kommer frem nok bare er bagateller i det store og hele? Vil den følelsen gå over bare jeg holder ut? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Ja. Før ble jeg på gråten i etterkant av konfrontasjoner om egen situasjon osv, nå er jeg blitt veldig selvbevisst, selvironisk og ganske nummen. Går på zoloft også, den har tatt fra meg opplevelsen av å bli rørt/lei meg. Vet ikke hva jeg synes om det egentlig, men ingenting sårer meg så mye lenger. Det er på en måte greit.

ingen medalje uten bakside

Anonymkode: 05846...f49

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mëmëso

Mhm, jeg tror ikke det er så mye fælt han kan si som jeg ikke allerede har tenkt om meg selv (joda, han kan sikkert finne masse), jeg er i grunn hele tiden forberedt på irritasjon, kjeft, negative kommentarer og slikt. Og jo mer han får vite, desto mer forventer jeg at han forakter meg. Av en eller annen grunn virker det som han har fått for seg at det gjør godt å åpne opp og betro seg... menehh.. nei..!! Det er jo mer som at alt man sier kan og vil bli brukt mot meg, men likevel forteller jeg om det. Helt ulogisk i grunn å si noe som helst!

Edited by Mëmëso

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×