Jump to content
Sign in to follow this  
Maggie55

Drømmer

Har innholdet i drømmene dine / mareritt i ungdom i noen tidsbolker vært at du vandret fortvilet omkring for å finne et sted å sove og bo selv om du sov i din egen seng rent faktisk?   

8 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Har innholdet i drømmene dine / mareritt i ungdom i noen tidsbolker vært at du vandret fortvilet omkring for å finne et sted å sove og bo selv om du sov i din egen seng rent faktisk?

  • Ja
   1
  • Nei
   6
  • Vet ikke
   1
 2. 2. Har du noen gang vært psykotisk?

  • Ja
   2
  • Nei
   4
  • Vet ikke
   2

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 12/07/18 at 04:48 AM

Recommended Posts

Maggie55

Jeg tror psykose og drømmeinnhold har sammenheng og at drømmens innhold kan ha sammenheng med den tidsbolken vi til enhver tid lever i.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg spør fordi jeg er av dem som opplevet psykose som en så forferdelig hendelse i mitt liv uten at jeg havnet som kriminell eller noe men som jeg opplever følger det ofte så mye sorg og smerte både for den det gjelder og de nærmeste at jeg skulle ønske man lettere kunne hjelpe på et tidligere tidspunkt ofte på bedre måte enn jeg føler ofte ting har vært gjort eller gjøres i dag.

Jeg tror utrygghet omkring basale ting som i vår kultur er vanskelig å snakke om fordi generell levestandard er så høy såsom eksempelvis manglende bolig kan være psykoseutløsende faktorer. Jeg tror at mennesker som dessverre opplever psykoser konfronteres i livet ( dæsj med skjebne??)med mye mere uttrygghet når det gjelder sånne basale ting.  Altså at årsak kommer i mindre grad innenifra demoner fra noe inne i pasienten selv eller av hekser til mødre.

Jeg spør fordi jeg tror enkelte mennesker virkelig er syke og trenger hjelp og enkelte ting kunne det kanskje være enklere å gjøre noe med dersom man klarte å snakke om de og man mye tidligere klarte å hjelpe. Kanskje noen tap av liv og kanskje også selvmord kunne vært avhjulpet. Kanskje man kunne lykkes like bra som innsatsen mot trafikkdrepte.

Anonymkode: d7790...a62

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...