Gå til innhold

Mister lett matlysten


Mia8687

Anbefalte innlegg

Jeg har det problemet at jeg lett mister matlysten hvis jeg ser noe ekkelt, da klarer jeg ikke spise noe på noen dager. Blir mest sånn ved for eksempel synet av spytt. Føles som jeg er den eneste som har det sånn. Reaksjonen jeg får er mye spytt i munnen, vond smak i munnen og jeg brekker meg lett. Prøver å tvinge i meg mat disse dagene, er ikke så lett. Flere som har det sånn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har følt vremmelse i forhold til en spesiell rødfarge en gang jeg satt å lekte på gulvet som barn Jeg hadde mye problemer med å spise som barn og var da tynn. Tidlig tenår og videre  føk jeg mye på do i det skjulte å brakk meg. Klarte aldri vektkontroll. Min mor var velddig fortvilet stakkar. Videre. Da var problemet det motsatte. Ulvehunger. Noe skal det bare være.

Anonymkode: ce728...9c9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ellers hørt at enkelte mennesker får slik ubehag når de ser håndskrift på papir og da især med blyant. Vet ikke om det stemmer men det kan vel også være noe politisk i forhold til IKT bruk for å tvinge det frem eller liknende.

Anonymkode: ce728...9c9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Worrisome Plenty

Jeg hadde det slik TS beskriver da jeg var rundt 18 år gammel. Det ble bedre. Jeg var ikke i god psykisk form da, og veldig undervektig. Men så ble jeg satt på Antipsykotisk medisin, og fikk ulvehunder. Så jeg gikk fra den ene til det andre.

 

Men det er jo ikke noe grunn til å begynne på medisin hvis det er eneste symptom. Har man en annen psykisk lidelse så kan man jo få medisiner, og da kan man velge de som gir økt apetitt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har det også sånn det er helt forferdelig, prøver og legge på meg siden at jeg er i undervekt men får det ikke til, når jeg blir mett sitter jeg og brekker meg som bare det, men det gjør til at jeg spiser mindre for og ikke oppleve den følelsen og da klarer jeg i hvert fall ikke og legge på meg,😨😩😕😟😔🤨❤️💞

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selv synes jeg så ofte maten  jeg kjøper aldri blir spist. Vekta mi har med medisiniintaket mitt å gjøre tror jeg. Men jeg er engstelig for bare å slutte med medisin. Til slutt sier kanskje legen at han synes det er rart at jeg fremdeles tar disse medisinene har jeg i fantasien forestilt meg. En merkelig tanke ikke sant etter alle disse år ( 50 år med medisiner) Men jeg slapp jo med medisiner. Andre har kanskje måttet operere seg.Eller blitt tvunget til det. Vi får vel aldri vite.

Anonymkode: ce728...9c9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...