Gå til innhold
Vitalia.

Liten kul nedentil

Anbefalte innlegg

Vitalia.

Hei!

I rundt 5 mnd. har jeg hatt en liten avgrenset kul på v. ytre kjønnsleppe ca. 3 cm ovenfor uretra, kulen har vært en 2 mm i diameter og hudfarget. Ingen plager utenom at det er kosmetisk skjemmende. Var til gyn. undersøkelse i november og gynekologen fortalte det var en liten ufarlig "fettkul" og at ingenting måtte gjøres. Allikevel har jeg egentlig ønsket å få den vekk. For 6 dager siden opplevde jeg første gang smerter fra den og så at den var blitt ganske hoven med noe puss som kom ut. Klarte ikke la vær å plukke da det virket nesten som en poppe klar kvise. Fikk tømt noe innhold ut. I 3 dager etter var jeg temmelig hoven på kjønnsleppen og kulen, og det virket fortsatt som det var litt puss igjen. Hevelsen har minket, men siden i går har kulen vært rød og smertefull.

Så jeg lurer på om gynekologen hadde rett i hva det egentlig var? Kan jeg smøre litt Bacimycin salve i området et par dager? Det er jo langt unna kjeden og leste et sted at dette kunne brukes.

Takk på forhånd!

Hilsen Kvinne 23.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Det lyder som betennelse i en fettkul eller en hårsekk, men vanskelig å bestemme ut fra beskrivelse, men det er ikke så viktig hvorfra det kommer. Nå har den åpnet seg og tømt det meste. Hvis den fortsatt er hoven og øm, er det mulig at legen med et lite snitt må åpne den litt her for at all puss kan komme ut. Det går greit å bruke Bacimycin. Vennlig hilsen Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×