Gå til innhold

Matematikk.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei 

Dette er mitt første innlegg og jeg håper noen kan svare på dette,  siden jeg ikke kan formelen og heller ikke er så god på å regne er dette en liten nøtt. Jeg går på rivotril forskrevet av overlege 3 mg daglig og har fått en helse attest på dette. Vi har fortløpende diskutert dette og det er greit med kjøring da jeg har stått på dette veldig lenge. Legeattest er skrevet. Tok en blodprøve og den viser 

Klonazepan: 0.1609 mikromol per liter blod

Politi stoppet meg da jeg skulle hente sekken til guttungen ifra bagasjen min ( hadde ikke kjørt menn knytter meg til kjøring) den er jeg ikke redd for da jeg ikke har kjørt.

 

Da jeg viste til attester fra fast og overlege sa jurist at 3 mg rivotril kan du kjøre med og det er greit. Men nå må vi sjekke om Klonazepan: 0.1609 mikromol per liter blod som visstnok juristen skulle være 1.2 omgjort til promille var som forskrevet av lege. 

Nå har det gått 3 mnd . Føler det er veldig urettferdig men klage gidder jeg ikke,  men det som er litt irriterende er når juristen sier at det regnestykket tar 3 mnd å.finne ut av. 

Altså :Klonazepan: 0.1609 mikromol per liter blod som hun mener er 1.2 % eller litt mer er 3 mg rivotril.

Jeg veier 105 kg og bruker dette hver dag siden 2007

 

Hvis noen har et svar f.eks har fulgt mye med på NHD. Ryddig kar.

Håper på noen fornuftige og gode svar

Anonymkode: 92aa7...9f0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Maggie55

Det er veldig mange årsaker til at jeg tidlig i livet følte jeg bare måtte gi opp bilkjøring og en av dem var at jeg var avhengig av medisin. Jeg var aldri ute for noe uhell men var så engstelig med alt som hadde med bil å gjøre og hva som ville skje om jeg ble stoppet at jeg bare ga det opp. Var ikke så veldig interessert i bil eller tekniske ting uansett og der går jo buss. Nå som jeg er mye eldre ser jeg hvor stor nytte folk har av bilene sine.

Legen dengang bestilte ofte blodspeil og da var det så lite forekomst av medisin i mitt blod at han var veldig irritert og mente jeg sluntret unna og ikke tok medisin som forskrevet. Jeg var veldig fortvilet over dette fordi jeg følte at dermed var ikke det nødvendige tillitsforhold gjensidig mellom oss lenger.( Tror forresten også legen slet med sitt av forskjellig i livet) Men jeg reflekterte mye omkring dette og kom til at dette var mye gambling da jeg aldri med noe særlig sikkerhet kunne vite hva " mine verdier" i blodet var innenfor en trygg ramme. Selv om det jo i mitt tilfelle tydligvis var sikker margin da jeg jo tok medisiner som forskrevet.  Jeg syntes alikevel det hele var veldig underlig. Jeg spurte legen men han spurte bare om der var varseltrekant på pakningen til medisinene. Noe det ikke var men jeg følte fremdeles veldig stor utrygghet omkring dette. Det er også slik at jeg ikke har hatt råd til egen bil og trafikken er bare økt og økt og jeg synes bilkjøring er skummelt. Summa summarum ble derfor å bare planlegge sertifikatet inn til politiet etter å ha sett hvor vanskelig min mye eldre får hadde for å legge bilnøklene på hylla. Folk har det forskjellig. Alle har vi vårt tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Maggie55

Det er selvsagt også veldig fint å tenke på at mitt " avtrykk på jorda" hva gjelder klimautslipp kanskje blir mye mindre som følge at jeg har kjørt så lite bil selv. Jeg har også reist og fløyet veldig lite i livet  samholdt med de fleste på min alder og har heller ikke pass. Det med pass kan kanskje bli viktigere enn man tror for å kunne identifisere seg kanskje for nå få pensjonen sin hvis vi som vi selvsagt alle ønsker blir så mange fler innbyggere etter hvert.

Håper det går bra med deg og at dine medisiner er mer ukompliserte og at du er " innafor".😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Maggie55

Håper ikke du misforstår men det var følsesmessig også mye vanskelig i forhold til disse tingene. Men jeg hadde så mye annet blant annet med syke foreldre og ble overtallige på jobb og uavklart egen sykdom at jeg skjøv dette mye i bakgrunnen. Alle har sitt å tenke på i dag med hensyn på " avtrykk" tror bare jeg.

Fortsatt sliter jeg med denne sykdommen og  medisiner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Maggie55

Poenget var at jeg tror ikke bestandig det er så helt enkelt å si hva som innvirker på hva. Det var i korthet mitt forsøk på svar . Beklager det andre og ber deg bare glemme alt  det overflødige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...