Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Destruktivt forhold?

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg har vært samboer i noen år nå. Ikke så mange. Ting var rosen rødt som de alltid er i begynnelsen. Han reiser mye bort med Jobben og er borte lenge av gangen. For å holde litt spenning ble vi enig om at når han var bortreist kunne vi mastrubere, men når han var hjemme lot vi vær. Hannes ønske. Men jeg vet han runker ofte og da jeg sier vi kan bryte regelen,  nekter han på at han har gjort noe med seg selv og beskylder meg for å ville bryte den for jeg selv vil mastrubere. Det er jo ikke tilfelle. Jeg orker bare ikke gå rundt å ha den regelen og irritere meg over at han bryter den i skjul. I tillegg hver krangel vi har er han ikke interessert i  å snakke sammen. Sier bare Javel og slutter å snakke til meg så vi får aldri snakket ut om ting. Han er kald hver gang jeg tar opp noe som plager meg. I det siste har han gjort det slutt flere ganger, men sier senere at han ikke vil det skal bli slutt men han må gjøre det for å få en forandring på ting. (altså at han skal få viljen sin på uenigheter) for jeg gir etter hver gang. Nå har jeg sakt om han gjør det slutt igjen så får han gå. Jeg orker ikke mer. Han kan gå dager uten å snakke med meg om han er sur for noe. Hva skal jeg gjøre? Jeg blir aldri hørt eller får snakket ut om noe for det vil han aldri. Det er alltid han som får viljen sin og jeg gir etter.

Anonymkode: 938c0...ea4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Gargamel

Jeg synes dere burde droppe masturberingsregelen. Det kunne vært en spennede lek for noen, men det er ikke veldig pirrende med barnslige krangler. 

Hvis han stadig gjør det slutt for å få viljen sin så er det på tide å la ham gå. Spesielt hvis det er en liten ting dere er uenige om.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...