Jump to content
Sign in to follow this  
Admin

Sletting av egne tråder

Recommended Posts

Admin

Pga omstendingheten rundt forumet er vi klar over at noen temaer kan bli for tunge eller kan virke for gjenkjennende når man skriver i det og man ønsker dette slettet.

Først og fremst ber vi brukerne tenke seg godt om før man poster. Vi har mange flinke brukere som legger mye av seg selv i ett svar og det kan være kjedelig å få det slettet.

Men om man føler at tråden man har postet trenger å slettes ser jeg det er flere fremgangsmåter for hvordan dere varsler. Først og fremst kan dere rapportere innlegget. Man trykker på det lille flagget (på mobil) eller på teksten rapportert innlegg øverst på høyre side av innlegget. Da vil jeg få varsel på mail og dermed kunne ta det kjapt om jeg er tilgjengelig.

Hvis man ikke greier å rapportere kan man sende meg en PM. Da trykker du på konvolutten på pc eller de tre strekene øverst og deretter konvolutten på mobil. Skriv inn Ann Christin i til feltet og dere vil få opp meg. Jeg vil også da få mail om dette.

Om det er på dagtid kan dere som siste løsning (hvis jeg ikke tar det innen rimelig tid (maks 24T)) sende mail ved å bruke kontakt oss skjemaet. Denne går til forum ansvarlig, men hun har flere oppgaver og det kan ta litt tid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...