Gå til innhold

Deler av en annen persons journal i min journal.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg fikk skrevet ut journalen min hos mitt gamle legekontor for en stund siden.  En dag jeg leste i journalen lå det et ark av jornalen til en annen person. Personen har samme fornavn og fødselsdato som meg. Det var mildt sagt veldig sensitive opplysninger på dette arket. Jeg ringte legekontoret og fortalte dette og de ble forskrekket og sa det hadde skjedd ved utskrift. Og om jeg ikke bare kunne kaste det? Jo selvfølgelig, jeg har jo ingen interesse av dette arket.  Men hvordan kan et ark av en annens journal komme inn i min journal, da må det vel ha vært lagret i min elektroniske journal? Og jeg lurer på om noe av min journal ligger i denne andre personens journal. Vi hadde samme legekontor men ikke samme lege. Kan også tenke meg at personen hadde blitt meget forbanna om personen hadde fått kunnskap om dette, det hadde jeg blitt. Men har ikke planer om å opplyse om dette, blir vel bare mye styr selv om jeg ærlig talt mener at personen burde fått dette opplyst.

Anonymkode: 72101...de2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Jeg fikk skrevet ut journalen min hos mitt gamle legekontor for en stund siden.  En dag jeg leste i journalen lå det et ark av jornalen til en annen person. Personen har samme fornavn og fødselsdato som meg. Det var mildt sagt veldig sensitive opplysninger på dette arket. Jeg ringte legekontoret og fortalte dette og de ble forskrekket og sa det hadde skjedd ved utskrift. Og om jeg ikke bare kunne kaste det? Jo selvfølgelig, jeg har jo ingen interesse av dette arket.  

Jeg fikk en gang et brev fra legekontoret med mitt navn på konvolutten og et brev som skulle til en annen inni. Nå husker jeg ikke hva det dreide seg om, men de ble ganske flate da jeg gikk bort på legekontoret og leverte det i luka og forklarte saken...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...