Gå til innhold

Hjemme lider jeg, men hos henne er jeg frisk🤦🏼‍♀️


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Det er noe rart med meg, hjemme kan jeg lide og slite så forferdelig mentalt, men så fort jeg er hos henne ( min terapeut) så blir jeg plutselig frisk! Hvorfor er det slik ? Det ødelegger for behandlingen da jeg ikke får utløp for mine følelser. Får ikke pratet om det som er vondt! Burde jeg slutte hos henne ? 

Anonymkode: 2318a...080

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Kjenner på noe av det samme selv, og tenker det kanskje kan henge sammen med at det er skummelt å vise oss sårbare for andre mennesker. Føler du deg trygg nok i relasjonen mellom dere og på henne som terapeut til at du tørr å snakke om det du sliter med? For meg tok det flere år i behandling før jeg kom inn på de vanskeligste tingene, fordi jeg måtte stole på de jeg møtte i behandlingsapparatet og det gjorde jeg dessverre ikke i starten hvor det var mye utskiftning av hjelpere jeg skulle åpne meg opp for. Det løsnet etterhvert når det ble stabilitet på hvem jeg hadde som terapeut og jeg ble trygg på henne og relasjonen mellom oss. Tenker også du kanskje trenger tid til å bli trygg, og at du ikke skal slutte, men heller ta opp denne problemstillingen i terapien. Det er nok vaneligere enn du tror, så terapeuten din vet nok hvordan hun skal møte deg på dette, også er det jo vanskelig å jobbe med seg selv uten å være åpen og ærlig om det en sliter med. Lykke til!

Anonymkode: b53b9...745

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...