Jump to content
AnonymBruker

Helseangst, panikk og depresjon. Trenger sårt råd!

Recommended Posts

AnonymBruker

Hei. Har i mange år slitt med litt overdreven bekymring for egen helse, men de siste 7 mnd har midlertidig vært helt for jæ... Jeg føler tiden fra jeg står opp til jeg legger meg er et eneste stort angstanfall. Jeg sliter med mye hodepine, brystsmerter som kommer både ved fysisk aktivitet og i ro, kvalme, svimmelhet, utmattelse, muskelspenninger, dårligere syn. Pulsen er helt på bærtur til tider, og jeg føler jeg sliter med å puste (nett som jeg har glemt hvordan man gjør det, selv om det går vel på automatikk:)). 
Dagene mine for tiden går i sykemelding fra jobb, telefoner til legevakten, kjører til helsesenteret og står utenfor der til alle døgnets tider i tilfelle «noe» skjer denne gangen. Klarer ikke være alene, spise skikkelig, sove, gjøre ting uten å ha med meg noen jeg er trygg på osv. Føler jeg har gått tom for plasser jeg føler meg trygg, og at jeg bare går å venter på at en akutt sykdom skal ramme pga hvordan jeg føler meg. 

Har en samboer og en familie som støtter meg så godt de kan, men merker selvsagt at dette sliter de også ut. Er i tillegg til angsten og frykten for at det feiler meg noe fysisk livredd for at jeg er i ferd med å miste samboeren min også - grunnet situasjonen. Jeg tenker at NÅ er det på tide å ta et oppgjør med dette og tenke at det er angst, og lære meg å kontrollere den!! Men med en gang et nytt symptom melder seg, eller symptomene blir litt sterkere er jeg rett tilbake til tanken at det er noe fysisk som feiler meg. 

Er så utrolig sliten og redd om dagen at jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Gikk til psykiater fra februar til mai og skal starte igjen i August (hun jeg gikk til sluttet). Men følte at terapien ikke hjalp noe særlig på problemet. 

Noen som har er / har vært i lignende situasjoner som har tips, vil snakke eller hva som helst. 

Jente 26

Anonymkode: a694f...b6f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...