Gå til innhold

Ting kan endre seg - vær tålmodig


BeautifulWorld

Anbefalte innlegg

BeautifulWorld

For et par månder siden var jeg alltid ensom og trist. Hadde flere episoder der jeg tenkte å ta livet mitt. Grunnen til at jeg var trist hele tiden skyldes det faktum at jeg hadde ingen fremtidsplaner, og derfor tenkte jeg at jeg var et håpløs tilfelle. På grunn av tristheten og ensomheten isolerte jeg meg selv hele tiden, som igjen forsterket min forferdlige livssituasjon. Jeg levde med andre ord et meningsløst liv preget av tristhet og ensomhet.

Men for et par uker siden begynte jeg å tenke anerledes. Jeg først og fremst prøvde å tenke mer positivt, og var mer fysisk aktiv. Sosialiserte mer. Da så jeg livet anerledes, og begynte faktisk å tenke positivt. På grunn av den positive tankegangen søkte jeg på høgskole - og kom inn. Jeg begynte på skole på mandag, og ting allerede har gått mye bedre. Jeg hadde fadderuke der jeg ble kjent med andre og koste meg mye.

Så det jeg prøver å si, er at du selv må endre din livssituasjon. Behandling, familie, venner, osv. kan bare støtte deg. Mer kan de faktisk ikke gjøre. Du selv må prøve å tenke positivt, og deretter endre din livssituasjon. Men: du må være tålmodig. Jeg håper virkelig at du som sliter får den hjelpen du trenger, og at du selv er en aktiv deltaker i prossesen. Lykke til :)

Endret av BeautifulWorld
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bravo :- )

Kan du printe ut innlegget og lime det inn i dagboken slik at du har noe å se på dersom de kjipe dagene skulle dukke opp?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...