Gå til innhold

Takler ikke psykologen


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Kjenner veldig stor motstand mot psykologen min. Han er tilsynelatende perfekt med ett perfekt liv, jeg er bare en ubetydelig selvsentrert tulling. Vet ikke hvorfor jeg synes det er så ille, men merker at jeg ønsker meg så langt vekk som mulig. Vi er på ca. samme alder, jeg er dame. Vet at jeg vil snakke lettere og friere med en dame, eller en som kunne vært faren min, men vet ikke om det er lurt å bare ignorere det og holde ut? 

Anonymkode: e020e...256

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan også bytte behandler. Forklar gjerne at du føler deg tryggere på å snakke med en dame for eksempel. Så er det gost mulig du får en kvinnelig psykolog 

 

Anonymkode: bb77b...c64

Lenke til kommentar
Del på andre sider

motorPrøysen

Hvis det bare er dette du ikke liker med psykologen din bør du ikke bytte. Tvert imot kan du se det som en mulighet, men da må du ta opp med psykologen nettopp disse følelsene han vekker i deg, så kan dere utforske hvorfor de dukker opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det ikke dette som er overføring? Du projiserer dine forestillinger er over på ham. Er det egentlig deg selv du ikke liker? Det gir i hvert fall noe å arbeide med i terapien.

Endret av AJP
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da skal jeg prøve videre. Vet ikke om jeg klarer å si det til han enda ihvertfall, det er jo mye av problemet at slikt er ekstra vanskelig. Men skal prøve. Jeg misliker han ikke, men jeg synes det er uutholdelig å forholde meg til han. Vet at det er mange andre personer jeg føler det samme ovenfor også, så det er sikkert lurt å ihvertfall lære meg å holde det ut, i det minste. 

Anonymkode: e020e...256

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...