Gå til innhold

Kontantstøtte for eldre


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kontantstøtte er kjempefint om en ønsker å forhindre ressurssvake kvinners yrkesaktivitet og integrering, enten det gjelder pass av barn eller gamle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan bli et press på kvinner til å velge bort jobb kanskje i en veldig utsatt aldersperiode i livet. Må kanskje vinke farvel til et karriereløp da det blir for mye å ta igjen senere eller vil kreve enda mer støtte og hjelp kanskje også konsekvenser for helse på grunn av dobbeltarbeid i ressusvake store familier.

Kan også bli en unnskyldnig for myndighetene til å ikke styrke eldre personer helsetilbud til hva de kanskje trenger mest.

Kan være en livsnødvendig støtte i en håpløs og akutt situasjon men det er vel lite ønskelig å få mange slike situasjoner i en befolkning. At det i realiteten er lite valg og ganske uverdig for den eldre. Et nymotens " legdsystem".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Men kanskje kontantstøtte også for eldre som følger bruker er eneste løsning ettersom nå mer og mer hviler på vedkommende eldre sin familie og slekt ettersom jeg har fått forståelse av. På grunn av de mange krisene. Alt er nok ikke lett for myndighetene. Og kanskje ikke for dem det gjelder til enhver tid heller. Man planlegger men vet ofte lite for seg.

Endret av Karma@
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...