Gå til innhold

Gitt dps behandleren sparken.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei.

Andre her som har gitt behandleren sin på dps sparken?

Hadde en behandler i 8 mnd før jeg ringte å sa at jeg ikke ønsket henne mer. Det var null kjemi og jeg følte hun bagatelliserte alt jeg sa å følte.

Var jeg deprimert så satt hun alltid der å gliste å fortalte om alt det fine. Også gikk jeg igjen. Var aldri noen ordentlig behandling følte jeg.

Nå har jeg ventet i 3 mnd på ny.. Tar sin tid. 

Anonymkode: 9c8f3...24c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis kjemi ikke stemmer så er det bare å bytte! Jeg har ikke opplevd noe sånt, men er nydiganostisert med ADHD og er litt skeptisk ang den medisintestinga jeg gikk igjennom som at de ville vente med å sette diagnose før jeg opplevde effekt på ritalin osv. Nå skal jeg få ny vurdering ang medisin hos en annen psykiater der nå neste uke.  Hvilket distrikt er det du går til ?  Du kan jo skrive en klage til de om det her / dine opplevelser etc..

Endret av Vimsa90
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har gjort det en gang, men jeg synes kanskje det er litt voldsomt å si at jeg sparket vedkommende. Vi hadde enkelt og greit null kjemi, og kommuniserte dårlig med hverandre. Vi ble faktisk enige om at det var hensiktsmessig å bytte, så det var i grunnen greit. Av og til skjer slikt, for alle har ulik kjemi med ulike mennesker. Det kan være lurt å ta opp med behandler hva man oppslever som vanskelig. Noen ganger kan det hjelpe, men er det absolutt null klaff er det i mine øyne ok å bytte. Man skal jo ha utbytte av en terapirelasjon, og da kan det kanskje justere seg. Men er det helt fastlåst, kontakter du avdelingsleder og fremmer ønsket  om bytte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...