Jump to content
Sign in to follow this  
Villanda

Meg selv

Recommended Posts

Villanda

Jeg og @frosken er jo ikke helt enige, men jeg følte meg ikke som meg selv i går. Kjente et snev av den fantastiske hypomani-rusen, litt oppglødd, litt "fri", det bare stemte ikke, for jeg bare følte det bobla litt, og jeg husker ikke alt hva jeg skrev her og der, jeg vet det var mye. Det stemte ikke, fordi jeg var rolig ellers.

Men Frosken, kan du si hva du mener med å overvåke psykisk helse? Nå fordi jeg skrev om hva er jeg da? Men ellers da? Synes ikke jeg gjør det overdrevent. Kjenner ikke etter eller tenker over det hele tiden. Å kjenne igjen tidlige tegn er vel egentlig bra. Men uansett, om man ikke kjenner etter hele tiden, så kjenner man det hvis man får et myggstikk begynner å klø et sted, og selv om man ikke overvåker beina, så kjenner man det hvis man går med en stein i skoen. Når jeg holder på å svinge ned, grubler jeg på om det er bare normal slitenhet eller mer, men når jeg blir usikker, da er det mer, da er det depresjon, ser jeg etter erfaring.

Grubla ikke så veldig i går, egentlig, men det var en tanke som fløy forbi, som jeg skrev, litt for gøy, ja, det høres dumt ut, jeg vet. Skrev alle innfall., noen her og noen der. Dette med fokal hypomani, syntes jeg var ufattelig morsomt påkommet. 

Men, i alle fall, nå føler jeg meg som meg selv igjen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...