Jump to content
Sign in to follow this  
Gondor

Psykiateren min gav meg grønt lys

Recommended Posts

Gondor

Han sa at det var helt i orden at jeg reduserte Fluanxol fra 4 mg til 3 mg. Nå har jeg stått på den reduserte dosen i 4 dager og jeg har ikke snev av tankekjør. Jeg tåler litt tankekjør. Det er vel vanlig for de fleste mennesker å få tankekjør av og til? Men blir det intenst, øker jeg igjen. Nå håper jeg bare at gudene er på min side og jeg slipper unna! Disse dagene har vært veldig fine, men det kan jo skyldes alt mulig annet enn reduksjon av Fluanxol. 

Jeg må bare fortelle om dagen min for den har vært så fin. Jeg kom meg opp i rimelig tid og sminket meg litt ekstra i dag fordi jeg hadde lyst og likte resultatet da jeg så meg i speilet. Så dro jeg og kjøpte ingredienser til søndagsmiddagen som min eldste sønn og jeg skal lage sammen. Det er en helt ny oppskrift så det blir gøy og spennende. Litt senere satte min sønn og jeg oss ned å så på Poirot. Jeg synes David Suchet er en utrolig flott mann og skuespiller. Så var det sport og vi satt og kommenterte og konklusjonen var at vi kunne ha gjort det like bra, om ikke bedre, selv. Jeg satte pizzadeilig mens sønnen min lage tomatsaus. Vi brukte den nyinnkjøpte stenpizzaplaten og resultatet ble veldig bra. 

Nå har jeg vært og gått meg en tur i natten og merker at formen har blitt bedre etter at jeg begynte å trene. Det er veldig tilfredsstillende og gøy. Så nå sitter jeg her da og bare nyter velværet. Ikke noe uro. Ingen ubehagelige følelser eller tanker.  Luksus spør du meg! Skulle ønsker jeg kunne spre gleden til alle dere her inne som sliter! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...