Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Er gjennomsyret av mindreverdighetsfølelse

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg har siden jeg gikk i bhg vært sjenert og lite komfortabel med å være sosial. Opplevde selvfølgelig mobbing, men ikke i verste grad. Etter hvert som jeg ble voksen så har jeg likevel bært med meg mye av denne vonde følelsen. 
Alltid følt at jeg ikke er som andre og klarer ting som andre. 
Fikk ikke verdens beste karakterer ila skolen, men ikke bunn heller. Absolutt ikke nok til å komme inn på det ene studiet jeg ville. 
Så jeg betalte for å gå omveien, ved privatist undervisning. Det ble en dyr affære og jeg ble redd for økonomien. 
Så jeg tok til takke med en vanlig jobb som jeg både mistrivdes i og trivdes veldig godt i. 
Av diverse grunner sluttet jeg, så jeg gikk uten jobb 1 år og nå søker jeg. jeg kommer til intervju på flere, men de avslår deretter så jeg tenker at det kanskje skinner gjennom usikkerhet. og jo fler avslag jeg får jo mer misfornøyd blir jeg med meg selv og jo mer får jeg bekreftet at jeg ikke er god nok. Jeg blir også bare mer flau over meg selv, for jeg har tydeligvis bekreftet fra jeg var barn at jeg er en av de midnreverdige. 
Hallo liksom, flere av mine bekjente tar høyere utdannelse også i utlandet. Jeg er under DPS, og går til samtaler hver uke. 
Jeg har jobbet i oppvasken i siste jobb jeg hadde, meg og masse 16-18 åringer, og noen studenter. Bare at studentene studerte jus, politi osv..jeg hadde dette som fast jobb. 

Har ei yngre søster som er annereldes. Hun er født med masse selvtillit. Hun blir så mye mer beundret. Ikke sjalu på henne, men jeg ser at folk møter henne annerledes. Til meg gir folk råd, sier at en må ta det man får i livet osv osv, mens hun blir skrytt mer opp i skyene med "du  kommer til å bli ........." . Det er fordi hun har en veldig utadvendt og imøtekommende personlighet. I tillegg tar hun seg ikke nær av noen ting. Hun er smart for alderen og tar alltid over det sosiale. Det er ikke hennes skyld at jeg har det som jeg har det, men jeg føler ikke jeg er den søsteren jeg burdte vært. jeg er mer den søsteren som hun kan bli flau over, som ikke er noe kul. Trodde endelig eg hadde fått en jobb, men nei, jeg blir arbeidsledig frem til evt neste intervju. 

Jeg har bare ikke livslyst lenger. Jeg er jo ingenting. 

Anonymkode: 4326d...30f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...