Jump to content
Sign in to follow this  
Gjest09

Chatterom?

Recommended Posts

Gjest09

Finnes det ingen nøytrale chatterom lenger? Jeg skulle gjerne hatt et rom jeg kunne oppsøke når jeg ønsker å prate. Lever et travelt liv med jobb og studie, så har ikke så mye tid til overs. De vennene jeg har hatt har valgt å starte familielivet, så vi lever nå på forskjellige planeter. Treffer heller ikke folk som lever omtrent likt som meg, siden jeg er nettstudent og bor på "bygda". Har letet en evighet, men alt jeg finner er dating og sexting. Prøvde meg på chat.no/com, men ble bombadert av kåte menn der også. Er det noe jeg virkelig er lei av på nett, er det kåte menn.

Mvh. J27

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Nøytrale chatterom forsvant når det kom mange chatterom, for folk liker ikke nøytrale chatterom for der møter de meninger som motsier ens egne meninger, det liker ikke folk de vil ha likesinnede og med valgfriheten fikk alle denne muligheten, for dersom de i chatten ikke deler dine meninger, flytter en bare til et annet chatterom, og etter at alle har holdt på slik i noen år er det bare ekko kamre igjen. Selv på DOL er det ekko kamre f.eks hva gjelder innvandring, de som ønsker høy grad av innvandring har forsvunnet de som ønsker lavere grad av innvandring har blitt værende. Fordi de som ønsker høy grad føler seg mistilpass blant de som ønsker lav grad så da går de bare til et nytt forum hvor de finner andre som ønsker høy grad av innvandring så de har likesinnede å "diskutere" med.

Internettet ga alle valgfrihet, og da blir det ekko kamre. Du får forsøke finne ditt ekko kammer basert på saker du bryr deg om

Det var bedre i gamle dager, selv om det på overflaten virker som at alt er så flott idag

Lykke til

Anonymkode: 2c4e7...854

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gjest09

Takk for svar. Var ikke svaret jeg ønsket, men du har vel rett. Aldri tenkt over det på den måten. Trist.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
12 minutter siden, Gjest09 skrev:

Takk for svar. Var ikke svaret jeg ønsket, men du har vel rett. Aldri tenkt over det på den måten. Trist.

Spiller du PC spill har alle spill egne chatter ( heter Discord - har 250 millioner av brukere fordelt på veldig mange forskjellige "chatter", med mulighet for stemme"chat" også) , ofte flere for samme spill, så det er jo en måte å chatte med folk på og bli kjent med nye folk på, men da helst folk som deler din interesse for gitte pc spill.

Er mulig det finnes slike rom for andre ting også ikke bare PC spill, er jo bare å søke på google kanskje noe dukker opp, ikke vet jeg

Anonymkode: 2c4e7...854

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...