Gå til innhold

Hvorfor?


Gjest Visma

Anbefalte innlegg

Nå kjenner jeg at faenskapet fra svarteste hælvete begynner igjen. Økende irritabel og sint! Har vært fin en stund igjen nå, men merket at noe var i gjære tidligere i dag da jeg våknet og kjente på en lykkefølelse og at alt var så fint og vakkert og flott. Kjempetakknemlig for alt i livet mitt, og mye energi og glede boblet liksom i meg. Følte meg også veldig klar i hodet og snartenkt og smart. Så økte irritasjon utover dagen og ettermiddagen. Nå i kveld har jeg også vært i likeglad-hjørnet hvor jeg ikke ser noen vits i å fortsette dette livet lenger. Og nå får jeg ikke sove, og jeg føler på en stor sorg og smerte i hjertet mitt og i sjelen min. Dette er nok en ny bipolar-episode, dessverre. 

Jeg beklager så mye hvis jeg uroer noen for det er ikke meninga! Jeg har kontroll så ingen fare, men jeg føler bare så sterkt på alt, og jeg er så lei meg! 

Jeg er snart oppe i de medisindosene det er meninga at jeg skal stå på fast, etter å ha vært uten medisiner en stund. Det er nok håp om bedring og stabilitet over tid når medisinene får ordentlig tak. Jeg skal heretter alltid ta medisinene og ikke sluntre unna, for jeg makter ikke å ha det sånn i lengda. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Håper du fikk sove litt i natt. :) Du er i alle fall rask til å kjenne igjen at du går inn i en ny episode så det er jo bra. Så blir det nok lettere å forebygge litt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 7.12.2019 den 9.24, Glitter skrev:

Håper du fikk sove litt i natt. :) Du er i alle fall rask til å kjenne igjen at du går inn i en ny episode så det er jo bra. Så blir det nok lettere å forebygge litt. 

Har ikke sovet noe særlig dessverre, men jeg vet at jeg må det. Jeg greier for det meste å fungere helt greit, men balansen er hårfin merker jeg. Må nok sette inn noen tiltak før ting blir verre.

Endret av Visma
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...